Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magzatvíz szivárgás vagy...

Magzatvíz szivárgás vagy inkontinencia?

Figyelt kérdés

Tegnap este pisilés után köhögtem, valami végigfolyt a lábamon és a bugyim is tiszta olyan volt. Raktam be tisztasági betétet, azóta semmi nem volt. Fürdésnél még éreztem, mintha valami folyna, de azóta semmi.

Víztiszta valami volt, szaga nem volt, a babám mozog.

Magzatvíz lehetett vagy csak inkontinencia?

30 hetes vagyok.

Normális válaszokat kérek.

2017. máj. 15. 06:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj be az ügyeletre. Ez a leírás alapján lehet pisi és lehet magzatvíz is.

Az hogy mozog a baba jó jel, de attól még fent megrepedhetett a burok és szivároghat a víz.

Én biztos bemennék.

2017. máj. 15. 06:50
 2/10 anonim ***** válasza:
86%

Terhességem alatt olyan hetedik honaptól, nekem rendszeresen csöpögött a vizeletem, minden köhintés-tüsszentéskor, vagy, ha lehajoltam felvenni valamit, vagy amikor hirtelen álltam fel. Doki anno azt mondta, hogy mert a baba nyomja a hólyagot és azért. Egészen a szülésig betéttel mászkáltam mindenhova. Szülés után minden kezelés nélkül elmúlt, azóta sincs semmi csöpögés. A barátnőm hasonló dolgokról panaszkodik - doki szerint nála is minden rendben, neki még két hete van a szülésig.

A biztonság kedvéért kérdezd meg a dokit, remélhetőleg csak a baba nyomja a hólyagot :)

2017. máj. 15. 06:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább beszélj az orvossal az a biztos. Nekem is van ilyen , ha már jobban tele van a hólyagom és tüsszentek vagy köhögök becsurran egy kicsit.
2017. máj. 15. 07:12
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azért ijedtem meg, mert pisilés után kb 2 perccel történt, tele hólyaggal sem volt még ilyen gondom. Remélem igazatok lesz, köszönöm még egyszer!

2017. máj. 15. 07:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Majd megírod, hogy mi volt? :)
2017. máj. 15. 07:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Persze. :)
2017. máj. 15. 08:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyszerűen elég bő, vizes folyásom volt mindkét terhességem kb. felétől. Létezik magzatvíz-szivárgást jelző tesztbetét is.
2017. máj. 15. 08:36
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem menj be a kórházba. Velem is hasonló történt, nekem a magzatvíz szivárgott.
2017. máj. 15. 13:59
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm Mindenkinek, nem magzatvíz volt, sok a hüvelyváladék csak! :)
2017. máj. 15. 15:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Na örülök, hogy végülis nincs baj :)

Jó babavárást nektek és kitartás! :)

2017. máj. 15. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!