Magzatvíz szivárgás vagy inkontinencia?
Tegnap este pisilés után köhögtem, valami végigfolyt a lábamon és a bugyim is tiszta olyan volt. Raktam be tisztasági betétet, azóta semmi nem volt. Fürdésnél még éreztem, mintha valami folyna, de azóta semmi.
Víztiszta valami volt, szaga nem volt, a babám mozog.
Magzatvíz lehetett vagy csak inkontinencia?
30 hetes vagyok.
Normális válaszokat kérek.
Szerintem menj be az ügyeletre. Ez a leírás alapján lehet pisi és lehet magzatvíz is.
Az hogy mozog a baba jó jel, de attól még fent megrepedhetett a burok és szivároghat a víz.
Én biztos bemennék.
Terhességem alatt olyan hetedik honaptól, nekem rendszeresen csöpögött a vizeletem, minden köhintés-tüsszentéskor, vagy, ha lehajoltam felvenni valamit, vagy amikor hirtelen álltam fel. Doki anno azt mondta, hogy mert a baba nyomja a hólyagot és azért. Egészen a szülésig betéttel mászkáltam mindenhova. Szülés után minden kezelés nélkül elmúlt, azóta sincs semmi csöpögés. A barátnőm hasonló dolgokról panaszkodik - doki szerint nála is minden rendben, neki még két hete van a szülésig.
A biztonság kedvéért kérdezd meg a dokit, remélhetőleg csak a baba nyomja a hólyagot :)
Köszönöm a válaszokat!
Azért ijedtem meg, mert pisilés után kb 2 perccel történt, tele hólyaggal sem volt még ilyen gondom. Remélem igazatok lesz, köszönöm még egyszer!
Na örülök, hogy végülis nincs baj :)
Jó babavárást nektek és kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!