Igaz az, hogy ha magazatvíz szivárgás van, az folyamatosan jön? Hogy lehet a legegyszerűbben megkülönböztetni a folyástól?
Figyelt kérdés
2020. jan. 31. 10:22
3/24 A kérdező kommentje:
köszönöm. de az igaz, hogy a magzatvíz folyamatos?
2020. jan. 31. 10:43
4/24 anonim válasza:
Nekem kisebb adagokban jött, ahogy köhögtem, felálltam, leguggoltam, stb.
6/24 anonim válasza:
Gyógyszertárban lehet kapni olyan betétet, amire ha magzatviz folyik, elszinezodik. Ezzel lehet megkulonboztetni a sima folyastol, ami szintelen marad.
7/24 anonim válasza:
Papirzsepit tegyel a bugyiba, ha fel ora alatt atazik az magzatviz
8/24 A kérdező kommentje:
rendben. köszönöm. a betétet kerestem 4gyógyszertárban, sajnos nincs. megpróbálom a papírzsepit. fél óra alatt kiderül?
2020. jan. 31. 11:10
9/24 anonim válasza:
A betet sem 100%, lehet hamis eredmeny nekem nogyogyasz mondta a pzs tesztet
10/24 anonim válasza:
Nálam egyáltalán nem volt egyértelmű. Szülés előtt mikor megvizsgált az orvos mondta, hogy szivárog a magzatvíz. Előző nap is úgy volt, de csak cseppek, nem is gondoltam, hogy magtatvíz lenne, mivel a 42. hétben szültem már volt többször vizeletcsepegés is tüsszentésre, köhögésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!