Ilyen későn talán esélytelen, de szivárgott már valaki magzat vize? Bajt jelez? Merjek így elaludni?
32 hetes terhes vagyok.Ma igazából megyek vizsgálatra,de hátha van fent ilyenkor még egy tapasztaltabb addig aki megnyugtathatna vagy valami.:(
Nagyjából egy-két napja furcsa 'űr' érzetem van alhas tájon.Pontosan nem tudnám leírni az érzést.Ha emelem a lábam vagy legugolnék cipőt kötni olyan érzésem van mintha el tudnám 'hagyni' a babát.Ilyen..öhm..Kiesős (?) érzés.
Ma pedig időnként szagtalan,színtelen,olyan 'semmilyen' folyásom jelentkezett.Nem sok,nem literekről van itt szó,de nem is cseppek.:\
Vizelet vizsgálatom még 1 hete sem volt ott sem mutattak ki semmi rendelleneset.Múlt hónapban volt nőgyógyászati vizsgálatom ugyan ilyen tájt akkor zárt volt a méhszáj.
Tapasztalt már valaki ilyet? Mit jelent ez én mozgok túl sokat neki vagy ennek így kell lennie csak ez is egy apróbetűs rész a terhességben? Nyílik a méhszájam? Szabad ezt neki ilyenkor?
Ha nem igazán akkor mire számíthatok vagy készülhetek ebben az esetben?
Szerencséd, hogy a babám ébredt, nem tudok vissza aludni.
Tegyél be egy zsepit, ha fel órán belül fekvő helyzetben is tenyér méretűe natazik akkor az magzat víz.
DE őszintén, bantas nélkül írom, 32 hetesen enm ide írjuk ki, hanem inkább hívd fel a kórházat, hogy mit tegyél ilyenkor, és tessék bekenni. A magzat víz szivárgás nem játék.
Tessek felhivni a kórház ügyeletet vagy bemenni. Inkább egy felesleges kör!!
Köszönöm a segítséget.A bejegyzés kiírása után enyhe görcsöm volt és ugyan úgy egy kis kupaknyi ..akármi folyás indult meg úgyhogy azonnal kaptam is a telefont és hívtam az ügyeletet.
Állítólag volt előjele,hogy ez lesz mert távozott nyákdugó be kellett volna mennem hamarabb vizsgálatra.Dehát vette észre a fene 2 óránként kell pisilnem és azt sem tudtam,hogy fog ilyen történni.Nem szóltak ilyenről pedig a szülés menetét már harmadik trimeszter kezdete óta ismételgették.Ráadásul ez nagyon kora szülés,ha nekik van igazuk úgyhogy nagyon félek.
Úgy néz ki,hogy a héten bent is kell feküdjek,mert ha magától nem indul meg a szülés (mert így elvileg kellene neki) és "indokolt" akkor ők fogják indítani.
Messenger és gyakori tartja még bennem a lelket.Legalábbis ameddig a mobilnet is engedi utána ehet az ideg.
Első baba. :(
Nekem is 32.héten kezdett szivárogni.
Be kellett feküdnöm, 34 hétre született a fiam, semmi baja. Kaptam tüdőérlelőt, vissza is próbálták tartani, de aztán csak megszületett. Meg akart születni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!