Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ilyen későn talán esélytelen,...

Ilyen későn talán esélytelen, de szivárgott már valaki magzat vize? Bajt jelez? Merjek így elaludni?

Figyelt kérdés

32 hetes terhes vagyok.Ma igazából megyek vizsgálatra,de hátha van fent ilyenkor még egy tapasztaltabb addig aki megnyugtathatna vagy valami.:(

Nagyjából egy-két napja furcsa 'űr' érzetem van alhas tájon.Pontosan nem tudnám leírni az érzést.Ha emelem a lábam vagy legugolnék cipőt kötni olyan érzésem van mintha el tudnám 'hagyni' a babát.Ilyen..öhm..Kiesős (?) érzés.

Ma pedig időnként szagtalan,színtelen,olyan 'semmilyen' folyásom jelentkezett.Nem sok,nem literekről van itt szó,de nem is cseppek.:\

Vizelet vizsgálatom még 1 hete sem volt ott sem mutattak ki semmi rendelleneset.Múlt hónapban volt nőgyógyászati vizsgálatom ugyan ilyen tájt akkor zárt volt a méhszáj.

Tapasztalt már valaki ilyet? Mit jelent ez én mozgok túl sokat neki vagy ennek így kell lennie csak ez is egy apróbetűs rész a terhességben? Nyílik a méhszájam? Szabad ezt neki ilyenkor?

Ha nem igazán akkor mire számíthatok vagy készülhetek ebben az esetben?

2019. dec. 9. 02:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, örülök, hogy minden rendben
2019. dec. 12. 22:44
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de örülök nektek!Jó egészséget és boldog életet mindkettőtöknek!
2019. dec. 13. 09:00
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk elég fura hogy egy 32 hétre született babát hazaengednek kb 6 nap után.

Ettől függetlenül gratulálok neked! És sok nyugodt éjszakát kívánok!

2019. dec. 13. 12:49
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló ez nekem is eszembe jutott,csak nem akartam kötekedőnek tünni.Én 33. hétre szültem és 1 hónapot voltunk a kórházban.
2019. dec. 13. 13:59
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Se gr nem írt, se hosszt...

Pedig ezek is lényegesek ám, 34-35 hétre született gyerekeket hazaengednek 6 nap után, de a 32.hét túl korai ehhez.

Nekem 32.héten mindent megtettek, hogy visszatartás, nem még biztatta, hogy szüljek. Még 34 héten is visszatartották. Akkor engedték már, mikor nem hatott a 3dik infúzió sem. Fertőzésem nem volt, ami miatt aggódni kellett volna.

2019. dec. 13. 14:08
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

34 hétre született a fiam, 3 hetet voltunk bent. Igaz ő nagyon pici súllyal született viszont nekünk volt időnk tüdőérlelőre.

A kérdezőnek nem. Szerintem ez kamu, vagy ez megint a történet író aki minden áron valami olyan regényt akár írni ahol valami horror szülés történik. Már sok kérdést féltett a témában. Lehet hogy most teszteli a sztorit.

Csak nem állja meg a helyét, mert amúgy egy koraszülött baba esetén soha nem fognak olyat mondani hogy ekkor vagy akkor hazamehet. Ugyanis az ő esetükben bármi megtörténhet még akkor is ha valóban jól van és jó súlyban van. Szóval nem ígérgetnek ilyen esetben előre.

2019. dec. 13. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!