Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ellipszis trénerezni lehet...

Ellipszis trénerezni lehet 10-11 hetesen vagy csak a 12. hét után? Amíg nem töltöm be a 12. hetet, nem merek mozogni semmit.

Figyelt kérdés
Az úszást nem javasolta a védőnő, mivel nincs olyan tisztaságú víz, ahol nem kaphatnék el valamit... :/

2020. jan. 26. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Terhesség alatt akarsz elkezdeni mozogni, akkornterhes torna. Ha előtte is mozogtál, akkor pár extrém sporttól eltekintve folytathatod simán.
2020. jan. 26. 17:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Mozogtam, de nem rendszeresen, csak amikor jól esett 2 hetente 1x vagy volt amikor egy héten 3x, szóval változó. De már jó pár kg felszaladt és sokat szenvedtem terhességem előtt a 30 kg leadásával...nem szeretném visszaszedni
2020. jan. 26. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Én a 14.héttől folyamatosan nordic walkingoltam 6-7 km-eket. 120-140 között tartva a pulzust. Heti 2-3-4szer mentem, ahogy kedvem volt. Most 34 hetesen még mindig megyek.

A hízást meg sajnos nem a mozgás fogja nagyban befolyásolni, hanem a kajálás. Jó hogy mozogsz, de többet érsz vele ha elkezded a 160 g-os szénhidrát diétát, amit a terhességi cukorbetegek is csinálnak.

2020. jan. 26. 18:05
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Mivel fogytál 30 kilót, ha nem mozogtál?

Nyugodtan sportolj.

2020. jan. 26. 19:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Az étrend megváltoztatásával leginkább!
2020. jan. 26. 19:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak most nem merek és nem is bírnék úgy kajálni, plusz a dohányzásról is leszoktam nag, hirtelenjében...
2020. jan. 26. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt tudod csinálni: 160 g-os szénhidrát diétát, amit a terhességi cukorbetegek is csinálnak. Étrendet dietetikus segítségével össze tudod állítani. Ha tényleg fontos az egészséged és hogy ne hízz sokat, akkor ezt mindenképpen érdemes megnézned. Van egy "terhességi cukorbetegség" fb csoport, ott rengeteg hasznos információt találsz.
2020. jan. 26. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!