5 hetes terhes vagyok. Felesleggel estem teherbe amit szeretnék ledolgozni. Inkább has tájékon van. Van egy ellipszis trénergépem itthon, dolgozhatok rajta fél 3/4 órát? Vagy válasszak más mozgásformát?
Csak a 12, de inkább a betöltött 16. hét után kezdj mozogni! Addig sétálj sokat, de ne erőltesd meg magad!
Ellipszis trénert, szobabiciklit én nem javasolnék, inkább kismamatorna-jóga, és semmi közvetlen hasizmozás!
Nagyon figyelj a táplálkozásra, szerintem a cukorbetegek 180 gr CH-s diétája nagyon hatékony és simán tartható, sose leszel vele éhes :)
Boldog babavárást!
Nekem is ellipszis trénerem van. Az én dokim azt mondta, hogy a 12. hétig inkább hanyagoljam, de azóta használom amíg még jól esik.
Ha oda akarsz figyelni a hízásra, akkor olvass utánna a cukorbeteg kismamák diétájának. Nem kell annyira komolyan venni, mint nekik de sokat segíthet :)
Én az elsővel 16 kilót híztam, most csak 4et :)
33 hkm
én is felesleggel estem teherbe, bár mondjuk inkább tulsulynak..
én elötte is tornáztam, közben is és most. nekem nem mondták, hogy az elsö 12-16 hétig ne. spinningeltem akkor még böven, most meg 35 hetesen aquafitnessezek. eddig nem hiztam..söt az orvos szerint kevesebb vagyok, mint a terhesség elején (amit nehezen hiszek el, mindent ugyanugy eszek is mint elötte)
Nyugodtan tornazz fuss kocogj ussz barmit ami jolesik.
napi 1 ora mozgas mehet nyugodtan ha megszoktad.
vetelest nem okoz a mozgas a baba jol be van csomagolva most meg nagyon kicsi es a mehet vedi a kismedence akar hasizom is mehet a 20 hetig.
Itt kulfoldon pont tamogatjak a terhesseg alatti sportot mozgast mert jo es hasznal
ami tilos az szauna szolarium forro furdo
ha előtte is mozogtál, akkor nyugodtan, ha most vágnál bele, akkor inkább lazább sportokat.
Az ellipszis trénert nem javasolják (főleg az első 12 hétben), mert a has feszül közben. Nem tudom, én utána nem csináltam, a dokim mondta.
Nem ilyenkor kell fogyni sajnos (én is felesleges kilókkal estem teherbe), viszont vigyázhatsz rá, hogy ne hízz sokat. Már valaki írta a terhességi cukorbeteg diétát, vagy esetleg az inzulinrezisztens diétát.
Ez vicc...
Minek akarsz hasról fogyni, ha 3 hónap múlva már domborodna fog!?
Előbb kellett volna gondolkozni....
A felszedett kilókat nem terhesség alatt kell leadni... Előtte vagy utánna!
A terhességed végefelé úgyis hastájékon leszel több! Nem mindegy már az a pár hónap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!