Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok. Felesle...

5 hetes terhes vagyok. Felesleggel estem teherbe amit szeretnék ledolgozni. Inkább has tájékon van. Van egy ellipszis trénergépem itthon, dolgozhatok rajta fél 3/4 órát? Vagy válasszak más mozgásformát?

Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 20:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Míg meg nem tudtam, hogy gáz van a cukrommal, hirtelen felröppentek a kilók. Aztán megtudtam. Irtó szigorúan diétáztam, de így is inzulint kaptam, és a kezdősúlyomhoz képest összesen 6 kilót híztam. Amit az elején felszedtem, közben le is adtam. A baba 55 cm és 3400 g volt.
2014. márc. 24. 21:49
 12/19 A kérdező kommentje:
oké értelek titeket.nem most szeretném leadni, de akkor úgy kérdezem, hogy mehet-e a torna , hogy szinten tartsam valamennyire magam? gondolom igen.köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 24. 22:28
 13/19 anonim ***** válasza:
28%

Aha nyugodtan sőt még hasizmozzál is utána egy kicsit.

Első 12 hétben semmit nem lehet mivel az elég kritikus időszak,de ha te rá akarsz még segíteni akkor nyomjad!

2014. márc. 24. 22:45
 14/19 anonim ***** válasza:
54%
A lapos has titka kb. 30%-ban a mozgás és 70%-ban az étkezés, mozoghatsz akármit, ha közben megszed a csokit, a péksütit, stb. Úgyhogy ha komolyan gondolod, hogy hosszútávra szeretnél jól kinézni (kívül-belül), akkor olvass utána a helyes táplálkozásnak, és tégy aszerint (nyilván a baba érdekeit is szem előtt tartva). Emellett nem kell súlyzós edzéseket bevállalni ahhoz, hogy ne hízz feleslegesen és megőrizd az alakod, már amennyire terhesen nyilván lehet.
2014. márc. 24. 22:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Fogyni már nem szabad! Egészséges testmozgással és táplálkozással annyit elérhetsz, hogy 10-12 kg-nál ne menjen fel több rád. El kell fogadnod, hogy a mostani súlyodnal többel mész majd szülni. Gratulalok a babához!
2014. márc. 25. 08:11
 16/19 A kérdező kommentje:
kaptam normális választ is, köszi utolsó:)
2014. márc. 25. 08:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem este ne egyél semmiképpen szénhidrátot inkább salátát hallal vagy fehér hússal.Ha bírod majd akkor sétálgass kicsit,próbáld visszafogni a nassolást,szülés után rögtön lemegy ami a baba miatt van rajtad aztán pár hónap múlva elkezdhetsz mozogni és szinten tarthatod magad az étkezéssel.
2014. márc. 25. 09:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok kérdező... Minek teszel fel kérdést, ha lepontozod azt, aki nem azt mondja, amit hallani akarsz? Pff...
2014. márc. 25. 09:37
 19/19 A kérdező kommentje:
kedves utolsó én senkit nem pontoztam le!!!
2014. márc. 25. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!