5 hetes terhes vagyok. Felesleggel estem teherbe amit szeretnék ledolgozni. Inkább has tájékon van. Van egy ellipszis trénergépem itthon, dolgozhatok rajta fél 3/4 órát? Vagy válasszak más mozgásformát?
Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 20:30
11/19 anonim válasza:
Míg meg nem tudtam, hogy gáz van a cukrommal, hirtelen felröppentek a kilók. Aztán megtudtam. Irtó szigorúan diétáztam, de így is inzulint kaptam, és a kezdősúlyomhoz képest összesen 6 kilót híztam. Amit az elején felszedtem, közben le is adtam. A baba 55 cm és 3400 g volt.
12/19 A kérdező kommentje:
oké értelek titeket.nem most szeretném leadni, de akkor úgy kérdezem, hogy mehet-e a torna , hogy szinten tartsam valamennyire magam? gondolom igen.köszönöm a válaszokat!
2014. márc. 24. 22:28
13/19 anonim válasza:
Aha nyugodtan sőt még hasizmozzál is utána egy kicsit.
Első 12 hétben semmit nem lehet mivel az elég kritikus időszak,de ha te rá akarsz még segíteni akkor nyomjad!
14/19 anonim válasza:
A lapos has titka kb. 30%-ban a mozgás és 70%-ban az étkezés, mozoghatsz akármit, ha közben megszed a csokit, a péksütit, stb. Úgyhogy ha komolyan gondolod, hogy hosszútávra szeretnél jól kinézni (kívül-belül), akkor olvass utána a helyes táplálkozásnak, és tégy aszerint (nyilván a baba érdekeit is szem előtt tartva). Emellett nem kell súlyzós edzéseket bevállalni ahhoz, hogy ne hízz feleslegesen és megőrizd az alakod, már amennyire terhesen nyilván lehet.
15/19 anonim válasza:
Fogyni már nem szabad! Egészséges testmozgással és táplálkozással annyit elérhetsz, hogy 10-12 kg-nál ne menjen fel több rád. El kell fogadnod, hogy a mostani súlyodnal többel mész majd szülni. Gratulalok a babához!
16/19 A kérdező kommentje:
kaptam normális választ is, köszi utolsó:)
2014. márc. 25. 08:17
17/19 anonim válasza:
Szerintem este ne egyél semmiképpen szénhidrátot inkább salátát hallal vagy fehér hússal.Ha bírod majd akkor sétálgass kicsit,próbáld visszafogni a nassolást,szülés után rögtön lemegy ami a baba miatt van rajtad aztán pár hónap múlva elkezdhetsz mozogni és szinten tarthatod magad az étkezéssel.
18/19 anonim válasza:
Gratulálok kérdező... Minek teszel fel kérdést, ha lepontozod azt, aki nem azt mondja, amit hallani akarsz? Pff...
19/19 A kérdező kommentje:
kedves utolsó én senkit nem pontoztam le!!!
2014. márc. 25. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!