Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes vagyok, lehet óvatosa...

20 hetes vagyok, lehet óvatosan ellipszis trainerezni?

Figyelt kérdés
2009. jan. 7. 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:

szia, en 24 vagyok es lehet, en is voltam utoljara hetvegen, amugy lepcsozni is lehet! :)

Jo "edzest"

2009. jan. 7. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem van itthon ilyen gépem, és a szülés előtti napig csináltam!!! Mellette rékáztam is, de az már nem esett jól az utolsó 2-3 héten, de az ellipszis klassz volt!!!

Csináld nyugodtan, de csak óvatosan, vigyázz, ne menjen fel nagyon a vérnyomásod, és ha keményedsz, egyből hagyd abba!! És sok-sok folyadék!!

Üdv

2009. jan. 7. 13:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat,nekem is van itthon,és nem szeretném csak nézegetni...Mennyi időt szoktatok rajta tölteni és milyen sebességen?
2009. jan. 7. 14:03
 4/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Én babásan már csak 1. vagy 2. fokozaton használtam, és 10-25 percet, attól függően, hogy épp hogy éreztem magamat. Ha csak 10 percet mentem vele, akkor később még 10 percet :) De én nagyon sokat sétáltam is terhesen, és sokszor jöttem fel lépcsőn, a kilencediken lakunk.

14 kilót híztam terhesség alatt, és szülés után 1 héttel már újra a régi súlyomban pompáztam, és simán rámjöttek a régi nadrágok is.

2009. jan. 7. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy csak az első trimeszterben nem szabad, mert alhasi vérbőséget okoz. Nekünk is van itthon, szeretném már használni, de én sem tudom egészen pontosan mikortól csináljam. De szerintem ha nincs semmi ellenjavallat (pl. nyitott méhszáj), akkor szinte bármit lehet, mértékkel.
2009. jan. 7. 15:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök nektek!!!!!!:)
2009. jan. 7. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!