7 hónapos terhes vagyok. Ideges leszek, ha arra gondolok, hogy majd amikor már megszületik a pici, más is hozzá akar érni. Volt ezzel más is így?
Én is így voltam és vagyok is, pedig már 4 hónapos a Kislányom.
Sajnos ezt magadban kell lerendezned. Oda kell adni a kicsit másnak is, mert ha nem az az ő kárára megy.
Anyós/rokonom mind ugyanúgy szeretik és várják Őt.
Ráadásul én egy picit flúgos is vagyok higénia terén.
Minden után kezet mosok (még egy csokis papír után is) főleg ha a Kicsikémhez nyúlok.
No például anyóséknál ez nem szokás.
Na meg a kedves ismerősök az utcán, akik csak úgy meglátnak és előszeretettel benyúlkálnak a babakocsiba.
Na az a kemény nagyon.
Én ezeket úgy védem ki, hogy ha nem látják gyors törlőkendőzés.
Hát nem lehet őket kalitkába zárni............
Van egy régi íratlan szabály, hogy a gyereket 6 hetes koráig nem viszik ki az utcára és közösségbe, hivatkozz erre.
Én ezt nem tartottam be, de te legalább addig időt nyersz.
Füllenteni mindig lehet, most köhög a kicsi, most folyik az orra, az orvos azt mondta, hogy még ne jöjjenek a rokonok. Küldjél róla fotót és szereld le a többieket.
Teljesen érthető, hogy a saját gyerekedet nem akarod veszélynek kitenni.
Biztos én is majd furcsán nézek másokra, akik megfogják a babát, de az jó a gyereknek. Sógornőm egyből a kezembe nyomta a picit és a kisfiú azóta is barátságos. Oda merte adni sokaknak. Nem burokban nőtt fel, és így szerintem jobban érzi magát, kedvesebb és nem is félős.
Mondjuk a higiénia nekem is fontos, arra majd figyelek.
a 12:39 gondolom nekem szolt. h miben külömbözik?tudoid abba h volt náluk egyszer egy ismerősük egy kisbabával. pici volt még.olyan 5 hónapos körül.nagyon anyás volt csak az anya kezébe akart lenni és a lánynak megparancsolták hogy hagyja a szobába bőgni ne vegye fel.. .Milyne jogon? nekik ő snekije. az én gyerekemet nem fogom hagyni hogy hagyják bömbölni. én se tudnám hallgatni. totál gyerekkinzók. még jó hogy már nem vagyunk együtt a születendő gyermekem apjával. igy remélem oda se kell vinnem látogatni.
elég gáz családi beálitottságuk van.. igy a volt párom is eléggé gáz fogalma van arrol hogy család. 20 éves de ez a 2. gyereke. elözöt is eltiltották töle azért mert olyan amilyen. msotmár nekem is felnyilt a szemem.. hogy milyne is Ő. meg a családja!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!