Decemberi babavárók, milyen nemü babátok lesz? Hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Nekem kislányt mondtak, holnap megyek megint uh-ra, azért rákérdezek még1x. :)2010. júl. 22. 12:18
11/15 A kérdező kommentje:
Bizony bizony a doki ezt mondta. :) A mi kislányunk Amira Nóra lesz. Amira= Hercegnőt Nóra= Tiszteletreméltót jelent :) A Hanna is gyönyörű név. :) Nekem még nem beszélt a védőnőm a terheléses cukor vizsgálatról, de eddig is időpont nélkül mehettek a kismamák, remélem most sem lesz másként. Még soha nem csináltak nekem olyan vizsgálatot, miből áll? Sima vércukrot már igen, az abból állt, hogy megbökött a védőnő, majd meg kellett ennem egy zsemlét, és 2dl tejet innom mellé. Majd 1,5óra múlva újra megnézte a vércukor szintemet. Ez nem a terheléses cukor vizsgálat? Húú ebben nem vagyok otthon. :)) A fiam októberben lesz 13éves, a lányom szeptemberben lesz 6éves. :) Elég korán, 19évesen szültem a fiamat, 17hetes voltam mikor kiderült a terhességem, akkor mikor először éreztem a mozgását. Gondolhatod milyen sokkot kaptam. A 7.-ik hónapig minden hónapban megjött vele a mensim, ugyan úgy mint szokott. A végén kiderült, hogy ezt anyától örököltem, ő velem is, és a tesómmal is végig menstruált. Csak az utolsó hónapban nem volt vérzése. Hála a jó égnek a kislányommal csak 13hétig menstruáltam, a mostani babámmal pedig már meg sem jött. :)
2010. júl. 23. 18:48
12/15 anonim válasza:
A terheléses vc mérés vénából történik,nem megbökik az ujjad.Előtte meg kell inni a cukros löttyöt.De nálatok nem igy van?Hol laktok amúgy?Nem semmi ám hogy mindkét gyerköcöddel nem tudtad a terhességet mert menstruáltál.Ez nagyon rossz igy és igen ritka az ilyen.Figyi!Irj pirire ird meg a teljes neved és megkereslek az iwiwen.Van?Szerintem célszerübb lenne vagy e-mailon levelezni,vagy iwiwen.Szép hétvégét nektek,várom a leveled.Pusza.
13/15 A kérdező kommentje:
Szia, írtam neked privit :)))
2010. júl. 26. 07:12
14/15 A kérdező kommentje:
Mi itt lakunk Szfváron a Ligetsoron :)
2010. júl. 26. 07:13
15/15 anonim válasza:
Szio!!Tegnap előtt voltunk dokinál és megerösitette,hogy kislány!!:-))333gr.Te hogy vagy?Az iwiwre irtam véleményezést.Puszo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!