Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Decemberi babavárók, milyen...

Decemberi babavárók, milyen nemü babátok lesz? Hogy vagytok?

Figyelt kérdés
Nekem kislányt mondtak, holnap megyek megint uh-ra, azért rákérdezek még1x. :)
2010. júl. 22. 12:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szio,nekem is kislányt mondtak,én hétfőn megyek én is mégegyszer rákérdezek.Te hány hetes vagy?Mikorra vagy kiirva?Én 19+2hetes vagyok,és dec 14-re vagyok kiirva.Sokat mocorog a babád?
2010. júl. 22. 12:31
 2/15 A kérdező kommentje:
Szia! :) Én 18+3 hetes vagyok, december 20-ra vagyok kiírva, az uh szerint december 18-ra. :D Mi is nagyon jól érezzük magunkat, csak hát a meleg. Soha életemben nem kívántam még ennyire, hogy vége legyen a nyárnak. :) Nekem ő már a harmadik baba, van egy fiam és egy lányom, harmadiknak is kislányt szeretnénk, remélem tényleg az lesz. :) Sokat mozog, már látható nagyon picit a hasamon is. Látszik már a pocid? Nekem elég szépen :DDD
2010. júl. 22. 14:23
 3/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi 21 hetesek vagyunk. December 2.-ára vagyok kiírva, a baba nemét még nem tudjuk. Jövőhéten megyek UH-ra, remélem már meg tudják mondani. Én kisfiút érzek. A meleget elég nehezen viselem.

2010. júl. 22. 15:26
 4/15 anonim ***** válasza:

Szio,igen látszik elég jól.Mondjuk nem voltam vékony a terhesség előtt.Hajnal ota annyit mocorog,nem tudom mi történt vele.

Utolsónak ha kisfiut érzel az is lesz,én igy voltam most a kislánnyal.

2010. júl. 23. 07:38
 5/15 anonim ***** válasza:
Ismét én,épp mondtam a férjemnek tegnap,én ugy várom,hogy vége legyen a nyárnak,szenvedek nem birom,még jó hogy lakásba légkondi van.Na de egész nap be vagyok zárva ki sem mozdulok csak este.
2010. júl. 23. 07:40
 6/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Örülök, hogy írtaok! :) Mi ma voltunk a 18hetes genetikai uh-n, ez a doki is rá erősített, kislányunk születik. :) Annyira éreztem, szinte 100%-ra biztos voltam benne, hogy puncis lesz. Most nagyon boldog vagyok, az álmom teljesült. Ha te kisfút érzel, akkor biztos az is lesz. :) Az ilyen fajta megérzések ált. beszoktak jönni. Végre holnapra lesz egy kis lehülés, már nagyon várom, egy megváltás lesz. :) Jah én sem vok vékony, sőt van pár kiló feleslegem, de a hasam már azért szépen gömbölyödik, nem a hájtól, jó persze van az is. :DDD
2010. júl. 23. 10:17
 7/15 anonim ***** válasza:
Éppen te rád gondoltam mikor láttam az időjárást hogy lehülés.Én megörülök.Épp most értem haza a városbol,meg gyullok.:-)Alig várom a hétfőt megyek én is dokihoz,találkozunk ismét a babával,meg remélem megerősiti,hogy kislány tényleg.Nekem 16hetesen mondta először hogy puncis.Én régóta érzem,éreztem,hogy lány,szerintem van benne valami.A fiamnál fiut éreztem és az is lett.Mekkora a babád?Grammra értem.
2010. júl. 23. 11:28
 8/15 A kérdező kommentje:
Én azért mentem korán reggel, mert ha kéésőbb megyek, akkor már nagyon nagyon meleg lett volna, de így piszok meleg volt az épületben is. Most van két hét nyugtom, el sem hiszem, hogy nem kell menni sehova. Két hét múlva nődoki, aztán egy újabb nagy vérvétel. Azt olvastam, hogy a decemberi babák többsége csaj lesz az idén, 90%-uk. Az orvos aki csinálta most az uh-t, azt mondta, hogy eddig 3 fiús kismamával találkozott aki decemberre van kiírva. :) Csajok a csúcson! :D A rádióban meg azt hallottam, hogy az idén már nem lesznek ilyen kánikulák, marad a nyárias idő, de 30fok fölé nem megy a hőmérséklet. Ennek igazán örülök. :) Sajnos nem tudom, hogy mennyi a súlya, mert az orvos nem írta rá a papírra. :( Ezek lettek a 18heti uh redményeim ma: BPD:42mm FOD:55mm FL:28mm Grav.s:18+4 hét. Meg a többi szöveg, hogy egészséges, nem látszik semmi kóros. A lelet most nincs itt előttem, de a méreteket jól megjegyeztem. :) Hamarosan itt lesz hétfő és ti is megutdjátok, hogy valóban mini puncisotok lesz-e. :) Tök izgi :) mindjárt hozok egy képet a drágáról, csak éppen háttal van rajta, mert a doki a gerincét nézte utoljára.
2010. júl. 23. 13:29
 9/15 A kérdező kommentje:
képfeltöltés.hu most nem műkszik, azt írja várjak türelemmel amíg a kollégák javítanak.....
2010. júl. 23. 13:31
 10/15 anonim ***** válasza:
Komolyan?Ilyen a statisztika,ennyi arányban lányok?Hát az nem semmi.Akkor bizom,hogy a mi kutyánk köjke is kislány maradt.Hogy fogják hivni a babátokat?A miénk Hanna.Azt elfelejtettem irni,hogy a 12hetes uh szerint dec 14re vagyok kiirva,de az előzői eredmények alapján dec 22.Remélem nem az utobbi én karácsonyra itthon akarok lenni.Nagyobbik gyerekeid mennyi idősek?Terheléses cukor vizsgálatra gondoltál?Én arra már előre edzek.Nálatok is ugy van hogy 20-21hetesen időpontot kell kérni előre a 24hétre?
2010. júl. 23. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!