Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt még rajtam kívül...

Vannak itt még rajtam kívül szegedi babavárók?

Figyelt kérdés
Hanyadik hétben vagytok? Tudjátok már a baba nemét?
2011. máj. 28. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem már megszületett a kislányom, még csak 5 hónapos, de lelkesen gyúrunk a kistesóra:)

Bocs, hogy írtam én nem várandós kategória vagyok,de gondoltam írok:)

Boldog babavárást!

2011. máj. 28. 19:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Én igaz Szeged mellett élek, de oda járok orvoshoz, meg minden vizsgálatra. Kisfiút tippeltek egy hónapja, de majd a 4D babamozin kiderül az igazság. :) Te?

22h km

2011. máj. 28. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:
10 hetes szegedi kismama vagyok. Második gyermekemet várom. A nagyobb 2 éves. A nemét persze még nem tudom. És Te?
2011. máj. 28. 20:30
 4/8 A kérdező kommentje:

17 hetes vagyok, június 6-án megyünk 4d-re, ott már ki kell derülnie, hogy fiú lesz-e vagy lány :)

Első baba, én 23 éves vagyok.

2011. máj. 29. 09:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Hol csináltatjátok a 4D-t?

Nekem is első baba, 25 vagyok.

22h km

2011. máj. 29. 13:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Az orvosom fogja csinálni a klinikán, 10.ezer forint lesz :) Te is mész majd 4d-re? Ki az orvosod?
2011. máj. 29. 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Dr. Keresztes Csaba az orvosom.

A Hepinetnél akarjuk megcsináltatni, Dr. Kakuja Gábornál. Volt szerencsém találkozni vele több ízben, ő csinálta a 12. heti uh-t is, nagyon klassz 4D gépe van egy nagy lcd tévével.

Te kihez jársz? Kisfiút vagy kislányt szeretnétek?

2011. máj. 29. 18:51
 8/8 A kérdező kommentje:
Pásztor Norberthez. Én mindig kislányt szerettem volna, de a 12. héttől az volt az érzésem, hogy biztos fiú lesz. Aztán a 16. héten azt mondta az orvos, hogy inkább lánynak néz ki. Szóval mindkettőnek örülnék, mert már a fiú gondolatával is megbarátkoztam :)
2011. máj. 30. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!