Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Decemberi kismamik, ti miben...

Decemberi kismamik, ti miben hozzátok haza a babát ha mínuszok lesznek? Ruházatra gondolok!

Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 14:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi, sztem ez hülye kérdés...
2010. nov. 15. 14:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Enyém is decemberben született, igaz, két éve, de piszok hideg volt. Túlzásba azonban nem kell esni, hiszen gondolom, autóban hozzátok majd haza.

Volt rajta hosszú újjú body, hosszú újjú rugdalózó, kocsikabát, plusz berakva egy overallba + sapka. (az autótól a házig kint még egy plusz takaró).

2010. nov. 15. 14:49
 3/11 anonim ***** válasza:
69%
A kapucnis kezeslábas alá azért egy cérnasapit nem árt adni. Különben meg ésszel. Nem Szibériában születik az a gyermek...
2010. nov. 15. 15:15
 4/11 anonim ***** válasza:

Szia! Én egy plüss nadrágot adok rá, hosszú vagy rövid ujjú bodyt, egy vékony pulcsit, egy plüss pulcsit, zoknit, sapit, és így bele egy vastag plüss overálba. Hordozóba bele, viszont én már ott nem takarom be, mert van a hordozónknak olyan láb része. Én pont ma állítottam össze a ruháját. EZ az egyik verzió. _A másik az, hogy body, hosszú újjú plüss rugdalózó, pulcsi, és bele az overálba. Én a második lehetőséget választanám, de már annyi ruhája van a babámnak, h. felesleges venni neki még egyet, ilyen plüss rugija meg még nincsen, csak vékony. Szóval lehet,h. beruházok egyre.

33hkm

2010. nov. 15. 15:45
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Első baba, fogalmam sincs mit kell ilyenkor rá adni, a védőnő azt mondta, hogy elég egy body, és egy rugi, meg overáll. Plusz ugye egy sapi. De még én is jobban felöltözök mínuszokban, ezért tettem fel a kérdést, hogy ti miben hozzátok majd haza. Sok boldogságot kívánok mindenkinek!
2010. nov. 15. 16:11
 6/11 anonim ***** válasza:

Megértem az aggodalmadat, állítólag kemény tél lesz.

Én odakészítek pár dolgot, s ha mégis aznap enyhébb lesz az idő, nem muszáj mindet föladni, elfér a kocsiban hazafelé.

Szóval: hosszú ujjú body, rugi, kocsikabát, overall, cérnasapi, vastag sapi + egy vékony kispléd a hordozóra, + az autó legyen befűtve.

2010. nov. 15. 17:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Tavaly decemberben a legnagyobb mínuszokban hoztuk haza az alábbi öltözetben: hosszú ujjú body, harisnya, plüss rugi, újszülött sapka, normál sapka, bundazsák. Szegényből nem is látszott semmi a hordozóban csak egy nagy halom ruci :o)
2010. nov. 15. 21:25
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Hát lányok én újszülött harisnyát sehol nem kapok, vajon hol találnék neki? Már vettem neki olyat ami 0-6hóig van, de az nagyon nagy! :( Igazi mini harisnyát sehol nem kapok..:( Ti hol vettetek?
2010. nov. 16. 07:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Szia! 21:25-ös vagyok, én egy szimpla kisvárosi bababoltban vettem, igaz arany árban, de szerencsére sok rucit kaptunk, így belefért a keretbe. (egy ezres volt)
2010. nov. 16. 08:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Utolsó vagyok ismét, ma voltam a miskolci C&A-ban és ott van miniharisnya 900 ft-ba kerül.
2010. nov. 28. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!