Decemberi kismamik, ti miben hozzátok haza a babát ha mínuszok lesznek? Ruházatra gondolok!
Enyém is decemberben született, igaz, két éve, de piszok hideg volt. Túlzásba azonban nem kell esni, hiszen gondolom, autóban hozzátok majd haza.
Volt rajta hosszú újjú body, hosszú újjú rugdalózó, kocsikabát, plusz berakva egy overallba + sapka. (az autótól a házig kint még egy plusz takaró).
Szia! Én egy plüss nadrágot adok rá, hosszú vagy rövid ujjú bodyt, egy vékony pulcsit, egy plüss pulcsit, zoknit, sapit, és így bele egy vastag plüss overálba. Hordozóba bele, viszont én már ott nem takarom be, mert van a hordozónknak olyan láb része. Én pont ma állítottam össze a ruháját. EZ az egyik verzió. _A másik az, hogy body, hosszú újjú plüss rugdalózó, pulcsi, és bele az overálba. Én a második lehetőséget választanám, de már annyi ruhája van a babámnak, h. felesleges venni neki még egyet, ilyen plüss rugija meg még nincsen, csak vékony. Szóval lehet,h. beruházok egyre.
33hkm
Megértem az aggodalmadat, állítólag kemény tél lesz.
Én odakészítek pár dolgot, s ha mégis aznap enyhébb lesz az idő, nem muszáj mindet föladni, elfér a kocsiban hazafelé.
Szóval: hosszú ujjú body, rugi, kocsikabát, overall, cérnasapi, vastag sapi + egy vékony kispléd a hordozóra, + az autó legyen befűtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!