Ki nem várja a menstruációját januárba? Ki csinált már tesztet, mi lett az eredmény?
Figyelt kérdés
Nemvárt, menstruáció, január, terhesség, teszt2020. jan. 14. 11:43
51/61 anonim válasza:
Mai az megint visszaerősödött a pénteki szintjére. Nem is értem.. mostmár kíváncsi vagyok mi van 😂
52/61 anonim válasza:
Hű ez izgalmas. Majd mindenképp írd meg mi lett. Nekem meg 3 nap a nemvartig.. már próbáltam tesztet ma is mert biztos voltam benne előbb volt ovulacio, de eddig negatív. Remelem akkor mégsem korábban volt és van esélyem...
majd tegyél fel képet a mai tesztrol ha tudsz.
Sok sikert mindenkinek aki meg nem várja.
Kedves kérdező, sajnálom és nagyon sok sikert a következő hónapra!
54/61 anonim válasza:
Mindenminek gratulálok akinek össze jött a baba!!!❤❤
55/61 anonim válasza:
A tegnapi meg már szinte full nega
A hasam is fáj, derekam is, hogyhogy most hátha megjön és nem húzza sokáig
K voltam :/
56/61 anonim válasza:
Sajnálom kedves K
Mikor kellett volna hogy meg jöjjön ?
58/61 anonim válasza:
De nagyon változó. Egyszer fáj a hasam, egyszer nem..
K.
59/61 anonim válasza:
Sziasztok, 11. vagyok, és csak annyit szeretnék mondani, hogy ma délután pisiltem egy pozitívat :D :D
60/61 anonim válasza:
Én január 30ra vártam [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!