Egyszer negativ aztán pozitiv tesz?
Akkor szépen el kell menni orvoshoz aztan majd az megmondja.
A nok azért nem járnak így, mert a normálisabbjanha késik egyszer tesztel vára 7. hetig és elmegy orvoshoz,
Csingcsing taadaam.. Megvan a megoldás. Ennyi ággyal mondjuk kicsit nehéz lesz egy gyereket felnevelni. De megoldod nem?
Minek kell 8 tesztet ellőni? 2 nap késés után halvány pozitívat teszteltem. Kértem időpontot dokihoz és kész. Ha elmegy a baba az úgyis látszik görcsölés meg vér formájában, de legkésőbb az orvosi vizsgálaton kiderült. Azzal nem fogod megmenteni, hogy csinálsz 6 tesztet.
Ezzel csak magadat idegesíted, hogy a pozitív teszt után még tesztelgetsz.
Az emberi szervezet nem gép, lehet, hogy nem volt elég koncentrált a vizelet mert kimentél este pisilni, vagy csak szimplán nem választódott ki a vízeletedbe annyi hcg, de fogalmam sincs, mert mint írtam én nem tesztelgetek a pozitív teszt után, mert hót felesleges.
Köszönöm, hogy a kérdésemre válaszoltok.
És le néztek mint egy fogyatékost. Nem mindegy hogy miért csináltam annyi tesztet?! Szerintem nem a ti zsebetekből volt. Másrészt meg azért nem megyek orvoshoz még mert nem tudok. Külföldön élek. És amúgy is hiába mennék ha még nem lát semmit. Túl korai :) 2 napja késik. De szerintem ti jobban tudjátok
Csinálj pár nap múlva 1 et és reméljük erősebb lesz :)
Ne foglalkozz az ilyesféle kommentekkel mint a többi.. 😊
Remélem minden rendben lesz , szorítok 😊
Úgy lesz! Köszönöm szépen!
😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!