Ki nem várja a menstruációját januárba? Ki csinált már tesztet, mi lett az eredmény?
18-20. között nem várom, nagyon bizakodom, holott 2 napja (csak este!?) görcsölgetek és éjszaka fáj a derekam... nem értem, menzesz előtt 1 héttel sosem szokott "mindjárt megjön" érzésem lenni, és azt sem értem miért csak késő délután/este van ez. Kíváncsi vagyok ma is ez vár e.
Amúgy szeptemberben pozit teszteltem, szép erősek lettek, de a sors úgy akarta, hogy 10 nap késéssel mégis megjött :(
29N
Sziasztok,
Én 23-24 ér-e nem várom de én is elég türelmetlen vagyok, főleg hogy a testi tünetek szerint már 6 ÁN volt ovulációm...
Nagyon szurkolok mindenkinek! Én is szívesen látom a híreket.
Ne már :( reméljük pozi lesz
Milyennel teszteltél?
Sziasztok,
Gratulálok a két pozitívat tesztelonek, szerintem a halvány is pozitív. De majd úgyis látszik pár nap múlva pontosabban.
Nekem még 8 nap a nemvártig.. de szerintem ma vagyok a 9DPO n mert 6 ÁN éreztem a szokásos ovulacios jeleket... meglátjuk
A többieknek szurkolok. Kérdező neked is még bőven van esély! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!