Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik hétben kell méhnyakrá...

Hányadik hétben kell méhnyakrák vizsgálatot végezni, és mikorra várható az eredmény?

Figyelt kérdés
2020. jan. 10. 20:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem volt egy éven belül, az első vizsgalatkor le kéne vegyék a mintát.
2020. jan. 10. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
A legjobb babatervezés előtt megcsináltatni. Sajnos a második terhességemnél ezt duplán kellett mert 11 hónapot vártunk a tesóra. Az orvosom egyébként, ha szülésig letelik az egy év, akkor 15 hetesen csinálja. Szerencsémre most is pont úgy fog kijönni mint a fiamnál, hogy 6 hetes kontrollon meg tudom csináltatni a következőt.
2020. jan. 11. 07:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a dokim amikor terhességmeghatarozásra mentem hozzá, hogy ha fél éven belüli akkor az érvényes és nem kell terhesség alatt. Nekem pont júliusban volt és novemberben lettem terhes, ez év júliusában kell születnie a bébibogyónak szóval pont megvan az egy év még szüléstől visszaszámolva is, tehát beleférek.
2020. jan. 11. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!