Tulsullyal terhesseg. Ki mennyit hizott? Nekem a dokim azt mondta hogy egy deka nem johet fel. Ami ugye igy azt jelenti, hogy kb fogynom kell a vegere.
Figyelt kérdés
2020. jan. 13. 18:01
11/21 A kérdező kommentje:
Boldog babavarast neked is!
Nekem nagyobb nem lett az etvagyam, annyi valtozott, hogy tobbszor eszem kevesebbet :D mennyisegre kb ugyannyi osszesen...csak mondjuk nem 2-3 etkezesre elosztva hanem 5-6 :D
A vitamint meg probalom gyumolcsokkel potolni...total raporogtem a narancsra 😁
Kisfiu vagy kiscsaj lesz? 🥰
2020. jan. 13. 19:31
12/21 anonim válasza:
Köszi 🙂 kislány lesz ő is. Az első terhességem első 20 hete úgy telt, hogy farkaséhes lettem (de annyira mint aki nem evett már 2 napja) majd egy falat ropi után hányinger (20 percenként váltakozva), reggel és este fixen hányás. Utána meg édességéhség, meg sajt után sóvárgás... Most nincs semmi ha reggel és este iszok egy inozitolt, de ha kimarad akkor rögtön kezdődik. Boldog babavárást neked is🙂
13/21 anonim válasza:
Egy 160-180gr CH diétával simán le lehet hozni mínuszosan a terhességet. Én dagi vagyok tényleg, az elsőt 98kg-mal kezdtem, 96-tal mentem szülni, 90-nel jöttem ki. A másodiknál 98/100/90 ugyanez. És a második trimeszter végéig szedtem a terhesvitamint mindkettőnél (normál 3.5kgos babák lettek). A terhesvitamin amúgy kevésbé hízlal, mint az a rengeteg cukor, amit a gyümölcsökkel bevinnél.
14/21 anonim válasza:
Én se mondtam volna meg, hogy ennyi kg vagy :O
15/21 anonim válasza:
Nekem terhes diabéteszem lett... 42 kilóról indultam és az első 3 hónapban 12 kiló jött rám...
Nah de a lényeg h a diabétesz miatt 160 grammos szénhidrát diétára voltam fogva meg persze nuku cukorra... Ez után csak 3 kiló jött rám pluszba... Így 57 kilóval szültem..
Esetleg érdemes neked is vmi hasonló diétát tartani... 🙂
16/21 anonim válasza:
Szerintem tök csinin nézel ki. Én 165/82 kilón kezdtem és 83 kiló vagyok most pedig nem fogyóztam (23. Hét) csak figyeltem a vitamin bevitelre, meg inkább vizet ittam.
17/21 anonim válasza:
Hát, bocs, de elég fura orvosod van.
18/21 A kérdező kommentje:
Ma voltam vedononel, mindenfele dieta nelkul a kezdeti sulyomhoz kepest -2kg vagyok. :)
2020. jan. 14. 18:08
19/21 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek a valaszokat egyebkent! Remelem odafigyelessel extra hizas es mindenfele komplikacio nelkul vegigviszem a terhesseget :)
2020. jan. 14. 18:09
20/21 anonim válasza:
Szia! Hasonló cipőben járunk! Én 180 cm/104 kg-val kezdtem...
Mennyi idős kismami vagy? 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!