Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Puhább lett mindenem, mintha...

Puhább lett mindenem, mintha híztam volna, de még egy deka se jött rám. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Nagyon az elején vagyok még, de olyan furcsa lett mindenem. Párom folyamatosan fogdos, azzal hogy milyen aranyos lettem. A combjaim, a hátam, a fenekem, mindenem puha lett, 50 kiló vagyok, nem sok felesleg van rajtam..
2019. ápr. 1. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Erre mondják, hogy "más állapotban vagy" Én se híztam, mégis puha vagyok :D
2019. ápr. 1. 11:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes és izgalmas! :) kíváncsi vagyok, hogy mitől lehet ez.
2019. ápr. 1. 11:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, a baba hogy érezné magát egy érdes bőrű, kemény izomzatú anya karjaiban? Én legalábbis ezzel magyaráznám.
2019. ápr. 1. 11:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Ötletnek nem rossz, de nem tudom, erre nem látok esélyt, nem hiszem hogy baba kényelme az ok :D arra gondoltam, hogy talán azért hogy a belső szervek könnyebben át tudjanak formálódni? De lehet ez is hülyeség..
2019. ápr. 1. 11:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, a terhesség elején termelődik a relaxin nevű hormon, amely ellazítja az izmokat, és a feladata, hogy segítsen a terhesség megtartásában. Szerintem ettől is lehet, hogy "puhábbnak" érzed magad.

[link]

2019. ápr. 1. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!