Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor lesz már lehűlés?...

Mikor lesz már lehűlés? Egyszerűen képtelen vagyok takarítani. Ti hogy vagytok ezzel?

Figyelt kérdés

Most léptem a 7.hónapban, panelban lakunk, nincs klíma, ventilátor, ráadásul a vérnyomásom meg a cukrom is nagyon alacsony, ezért sokszor szédülök...ja plusz a hőség.Ma délelőtt is csak arra voltam képes, hogy megreggelizzek,1-2 apróságot megcsináltam, aztán ledőltem kicsit, most meg már olyan dög meleg van, hogy képtelen vagyok nekiállni porszívózni...délelőtt akartam, de akkor nem tudtam....

jaj bocsi, nem nyavalyogni akarok, tudom, vannak akiknek még pluszba ott egy pici, vagy kettő, vagy nagyobb pocakkal vannak, csak kérdezni akartam, hogy hogy bírjátok?

2010. júl. 21. 14:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Jajjj,ez a hőség borzasztóóóóóóó!

Szintén panel,9.emelet,igaz a ventilátor keveri a forró levegőt,de aludni szinte semmit nem tudok.Pici lányom éjfélkor még ficánkol,hajnalban is pörög,de este van a csúcs!Nekik még nincs melegük?:-)

26 hetes

2010. júl. 21. 15:44
 12/15 A kérdező kommentje:

nem tudom, azért remélem a pocaklakók nem érzik ezt a kánikulát:)

Amúgy nagyon sajnálom azokat akiknek még dolgozniuk kell ilyen időben is nagy pocakkal...tényleg annyira kevés a táppénz?

mondjuk én nem dolgozom, de nem azért mert táppénzen vagyok, hanem épp munkakeresésben voltam mikor összejött a babó...ugye sehova sem vettek föl, aztán babásan már esélytelen volt...szóval itthon vagyok.Persze jó lenne ha nekem is lenne bevételem, de hát mit tudunk csinálni...

2010. júl. 21. 15:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért a babák 37 fokban vannak eleve..belül melegek vagyunk..max a közérzetünk hat ki rájuk..
2010. júl. 21. 15:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Én pont ugyanígy vagyok! 11. hetes vagyok, szóval még nagy pocit sem kell "cipelnem", de nagyon alacsony a vérnyomásom, és pont úgy vagyok mint te, h a vasalnivaló kb. 1 hete ott gyűlik, és a porszívót is nézegetem csak, egyszerűen semmi erőm, állandóan szédülök, aludnék.
2010. júl. 22. 07:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Jajj én is nagyon nehezen viselem 22 hetes vagyok, viszonylag nagy a pocim, én is dolgozom még javában. Aztán haza és igyekszem még főzni a páromnak valamit..szegénykém mindig mondja, hogy pihenjek, meg minden...de rengetegek dolgozik, fizikai munkát végez mégsem hagyhatom, hogy szendvicsen éljen :( A vicc az egészben, hogy a terhességem előtt ezt az időt élveztem a legjobban, semmi bajom nem volt 35 fokban, most meg kb 10 litert izzadok egy nap és jajjjj....de jön a hétvégi hidegfront..nyammi na ezt sem gondoltam volna, hogy én valaha ilyet mondok :D

2010. júl. 23. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!