Van olyan kaja, ami terhesen tiltólistás?
Figyelt kérdés
2020. jan. 8. 11:56
1/11 anonim válasza:
Peneszes sajtok allitolag
Peldaul camambert
Kave se nagyon ajánlott bár van akik isznak meg nar nem emlékszem de voltak etelek amiket en nem ettem
2/11 anonim válasza:
Nyers tojás, majonéz, nyers hús, mosatlan gyümölcs, zöldség, néhány gyógynövény - most ez jut eszembe, ezeket én sem ettem.
3/11 anonim válasza:
A rántottát jól át kell sütni a szalmonellaveszély miatt.
4/11 anonim válasza:
Nyers húsok. Nekem a doki azt ajánlotta, a tenger gyümölcseit is kerülje.
5/11 anonim válasza:
És egyes halak is a higany tartalom miatt.
7/11 anonim válasza:
Szerintem a házi majonézre gondolt, amiben nyers tojás van.
8/11 anonim válasza:
Ja, ok :)
Én nyers füstöltárut,.penészes szalámit, pasztőrözetlen dolgokat, lágy és tükörtojást nem ettem. Mindent jól átsütöttem, megfőztem. Nem kóstolni nyers tésztát, nyers fasírtot, tatárbeefsteaket.
9/11 anonim válasza:
A fűszerekből kilónyit meg kellene enni, hogy problémát okozzon! Szóval egy csipet mehet mindenből! :)
10/11 anonim válasza:
Penészes sajtot lehet enni, amennyiben pasztőrizált tejből készül. A mai sajtok, amik a boltokban kaphatóak, ilyenek, szóval azt nyugodtan.
Lehet fogyasztani, de csak mértékkel:
máj
só helyett inkább jódozott só
halakat mindenképpen megfelelő hőkezelést követően
kávé (napi 1, max 2.)
Nyers húsok, nyers tojás fogyasztása ellenjavalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!