Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Flóraszeptes takarítás terhesen?

Flóraszeptes takarítás terhesen?

Figyelt kérdés
Néhány napja derült ki, hogy kisbabát várok, aminek nagyon örülök. Viszont nagyon aggaszt, hogy visszagondolva kb a megtermékenyülés idején flóraszepttel takarítottam. Valaki használta ezt terhessége alatt és nem lett tőle baja a babának?

2020. jan. 5. 08:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hacsek nem megetted, nem lesz tőle bajod.
2020. jan. 5. 08:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Lehet egy kicsit lazábbra kellene vennem a dolgot...
2020. jan. 5. 08:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj, semmi baja sem lesz. Hónapokig domestossal mostam fel mire leesett, hogy hú nem szabadna.
2020. jan. 5. 08:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a gyors választ!
2020. jan. 5. 08:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Domestosszal wct pucoltam, hypoval mostam fel mind2 terhessegem alatt. Semmi bajuk.
2020. jan. 5. 09:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál.
2020. jan. 5. 10:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egész terhességem alatt domestosszal, hipoval, ecettel, fürdőszobai tisztitoval stb. takarítottam. Ne hajolj nagyon fölé, ne lélegezd be, nyiss ablakot aztan kb ennyi. Ne parázz mindenen, mert meg nagyon sok idő az a 9 hónap meg fogsz őrülni.
2020. jan. 5. 12:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál. És teljesen igazad van. Egyébként szerettem volna, nem túlpörögni a dolgot, és mindent úgy csinálni mintha nem is lennék terhes. Merthogy a terhesség nem betegség stb... Erre most meg kb levegőt sem merek venni.
2020. jan. 5. 12:37
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez is normális, ne aggódj, csak az az igazság, hogy minden trimeszter tartogat meglepiket, nem szabad azon dolgokra ráparázni, amiknek nincs ténylegesen nagy kockázatuk. Lesznek meg fura fájdalmak, huzodasok, jobb és rosszabb napok és a legtöbb dolog teljesen normális. Ha nem verzel vagy görcsölsz nagyon akkor jó vagy. Ne egyel nyers húst, tojást, pasztorozetlen tejből készült sajtot. Ha feszül a pocakod, pihenj. Ne extrém sportolj, dohányzozz vagy alkoholozialj. 🙂 gyógyszereket dokival egyeztesd. Kb ennyi.
2020. jan. 6. 15:07
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál. Remélem néhány hónap múlva én is ilyen nyugodt és tapasztalt válaszoló leszek. De addig még lehet lesz egy pár butyuta kérdésem... 😀
2020. jan. 6. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!