Kibírtátok sírás nélkül az első vizsgálatot?
nagyon érzékeny típus vagyok, de nem akarok idegenek előtt sírni.
vagy szerintetek hozzá vannak ehhez szokva?
Már írtam pár napja, hogy mi is mindig könnyezünk az Uh-nál, de most hogy olvasom az utolsó hsz-t(sajnálom szegényt, de remélem azóta minden oké???)
Nekem is eszembe jutott az a 2-3 hét, mikor vártuk a genetikai vizsgálat eredményét...hát akkor Én is bőgtem eleget a feszkótól...és mikor megjött az sms, azt hittem elájulok, ki se mertem nyitni, remegett kezem-lábam, uis volt előtte egy rossz terhességem genetiaki hiba miatt, be is kellett fejezni sajnos.
Szval egyből bőgtem mikor megláttam, hohy honnan jött az üzi, kinyitottuk, minden oké, köv. oldalon meg, hogy kislány lesz...Hát ha lehetett volna választani, akkor azt szerettünk volna.
Hát azt hittem, hogy örömömben elvetélek mindjárt, annyira kikészültem az örömtől :-(, hogy ki kellett vegyek 2 nap szabit, mert lépten-nyomon csak sírtam...
Bocsi az off-ért
Üdv:37 hetes
UTOLSÓNAK:
Szorítunk!
Minden jót! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!