Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kibírtátok sírás nélkül az...

Kibírtátok sírás nélkül az első vizsgálatot?

Figyelt kérdés

nagyon érzékeny típus vagyok, de nem akarok idegenek előtt sírni.

vagy szerintetek hozzá vannak ehhez szokva?

2010. júl. 21. 10:22
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Én bőgök akárhányszor látom...és vigyorgok ha hallom a kicsi szívét. Senki nem néz bolondnak...vagy csak megszokták a bolondokat. De nem is érdekel. Átadom magam az érzékszerveimnek és azt gondolom, micsoda nagyszerű dolgok vannak manapság!
2010. júl. 27. 12:33
 32/36 anonim ***** válasza:
Volt könnyhullatás :) ! A Férjem mikor kijöttünk elkezdett könnyezni örömében, na nekem sem kellett több :D ! Pedig Ő sem és én sem voltunk azok az érzékeny típusok.... No meg amikor megtudtam, hogy kisfiam van, akkor is elérzékenyültem. Sőt már most belekönnyezek ha RÁ gondolok! NAGYON VÁRJUK!!!! :D
2010. júl. 27. 14:05
 33/36 anonim ***** válasza:
Én nem sírtam egyik első vizsgálatnál sem, szülés után sem, csak a férjemmel együtt, amikor intenzívre kerültek a babáim születésük után. Egyik esetben sem örömömben...
2010. júl. 27. 16:32
 34/36 anonim ***** válasza:

Már írtam pár napja, hogy mi is mindig könnyezünk az Uh-nál, de most hogy olvasom az utolsó hsz-t(sajnálom szegényt, de remélem azóta minden oké???)

Nekem is eszembe jutott az a 2-3 hét, mikor vártuk a genetikai vizsgálat eredményét...hát akkor Én is bőgtem eleget a feszkótól...és mikor megjött az sms, azt hittem elájulok, ki se mertem nyitni, remegett kezem-lábam, uis volt előtte egy rossz terhességem genetiaki hiba miatt, be is kellett fejezni sajnos.

Szval egyből bőgtem mikor megláttam, hohy honnan jött az üzi, kinyitottuk, minden oké, köv. oldalon meg, hogy kislány lesz...Hát ha lehetett volna választani, akkor azt szerettünk volna.

Hát azt hittem, hogy örömömben elvetélek mindjárt, annyira kikészültem az örömtől :-(, hogy ki kellett vegyek 2 nap szabit, mert lépten-nyomon csak sírtam...

Bocsi az off-ért

Üdv:37 hetes

2010. júl. 28. 09:46
 35/36 anonim ***** válasza:
sziasztok.07.26-án 14:38-kor irtam hogy pénteken lesz uh-m.Na hát túl vagyok rajta.még csak egy 3,5 mm-es petezsákot látott, de azt mondta hogy ez normális,majd 2 hét múlva megyek vissza akkor már remélhetőleg magzatot is fog látni.meg kaptam olyan hüvelykúpot is. szurkoljatok hogy meglegyen a babám.
2010. júl. 30. 20:50
 36/36 anonim ***** válasza:

UTOLSÓNAK:

Szorítunk!

Minden jót! :-)

2010. júl. 30. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!