Kibírtátok sírás nélkül az első vizsgálatot?
nagyon érzékeny típus vagyok, de nem akarok idegenek előtt sírni.
vagy szerintetek hozzá vannak ehhez szokva?
sziasztok! hát én sem birtam ki. ma voltam a vizsglaton, de amikor hallottam a szivhangját...
föleg, hogy volt elötte ijedtség, mert a vizsgálattól vérezni kezdtem. (most ki is irtam egy kérdést az utrogestannal kapcsolatban, mert ezt akar edni nekem az orvos)
Gratulálok a babához!
Mikor én voltam anno,7+3 hetesen,volt szívhang,és én is sírtam! Nem is bírtam odanézni,bámultam ki könnyes szemmel az ablakon,doki úgy szólt rám,h kismama,nem akarja megnézni....! :) Felejthetetlen élmény volt!
Most a héten megyek megint dokihoz,elvileg a 7.hetemet taposom megint,kíváncsi leszek,mostis hallom e már a szívdobogást,és milyen érzelmeket vált majd ki belőlem..
Boldog Babavárást.
Két éves kisfiú,és pocaklakó anyukája
Gratulálok!
Én a lányomnál vigyorogtam mint a tejbetök, nem sírtam.
Most meg ott bőgtem, még egy ingyenképet is kaptam a 8 hetes uh-n a dokitól, mikor kimentem is bőgtem, apa azt hitte baj van, én meg odasúgtam hogy : Ketten vannak. Onnan meg ő is könnyezett kicsit. Nagyon örültünk, és most is.
33 hetes ikres kismama
Hát gratulálok!!9hetesen is voltam láttam ahogy bokszol, jár a lába...olyan gyönyörűek!!Nagyon izgulok jövőhéten megyek a 12.heti uh-ra, remélem minden redben lesz!
Előzőnek:én 6hetesen voltam először akkor volt manó, és még a kis szivét is hallottam tü-tü-tü-tü, még mindig a fejemben van!! Egyszerűen imádom
Mindenkinek boldog babavárást!!
Én is sírtam...nem zokogtam, azzal vártam addig, míg kiértünk a folyosóra:-), de ömlött a könnyem.
Most vagyok a 37 héten, és ez nem csökkent egyáltalán, mindig folyik a könnyem, meg ha mozog akkor is gyakran könnybe lábadok. :-)
De Én nem szégyellem, ez van, ha vkinek nem tetszik, ne nézzen rám, Én meg úgyis befelé figyelek ilyenkor, annyira leköt.
Boldog babavárást, és jó egészséget kívánok!
14.38-nak:
Hát 5-6 hetesen még csak a petezsákot fogjátok szerintem látni, bár ha nagyon-nagyon szuper a gép, és a doki, akkor, lehet hogy mást is, de inkább nem számíts rá.
Nekem a 8 héten volt szívhang, és a egy kis pötyike. :-)
de akkor is szuper látni...eszméletlen ez az Uh. :-)
Majd a 12 hetire ha mész, na, ott elájulsz, az tuti, mert itt már mindene látszik, hihetetlen érzés, hogy amit a képernyőn látsz, az a Te pocakodban van, és él, meg minden...
Minden jót Neked!
UOLSÓNAK:
:-)) Hát igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!