Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kibírtátok sírás nélkül az...

Kibírtátok sírás nélkül az első vizsgálatot?

Figyelt kérdés

nagyon érzékeny típus vagyok, de nem akarok idegenek előtt sírni.

vagy szerintetek hozzá vannak ehhez szokva?

2010. júl. 21. 10:22
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

sziasztok! hát én sem birtam ki. ma voltam a vizsglaton, de amikor hallottam a szivhangját...

föleg, hogy volt elötte ijedtség, mert a vizsgálattól vérezni kezdtem. (most ki is irtam egy kérdést az utrogestannal kapcsolatban, mert ezt akar edni nekem az orvos)

2010. júl. 26. 11:24
 22/36 anonim ***** válasza:

Gratulálok a babához!

Mikor én voltam anno,7+3 hetesen,volt szívhang,és én is sírtam! Nem is bírtam odanézni,bámultam ki könnyes szemmel az ablakon,doki úgy szólt rám,h kismama,nem akarja megnézni....! :) Felejthetetlen élmény volt!

Most a héten megyek megint dokihoz,elvileg a 7.hetemet taposom megint,kíváncsi leszek,mostis hallom e már a szívdobogást,és milyen érzelmeket vált majd ki belőlem..

Boldog Babavárást.

Két éves kisfiú,és pocaklakó anyukája

2010. júl. 26. 12:44
 23/36 anonim ***** válasza:
Én nem sírtam. A 9.héten már hallottam a szívhangját, nem csak láttam, de nem sírtam el magam, csak folyamatosan mosolyogtam és nagyon boldog voltam, hogy hallhatom.
2010. júl. 26. 13:17
 24/36 anonim ***** válasza:

Gratulálok!

Én a lányomnál vigyorogtam mint a tejbetök, nem sírtam.

Most meg ott bőgtem, még egy ingyenképet is kaptam a 8 hetes uh-n a dokitól, mikor kimentem is bőgtem, apa azt hitte baj van, én meg odasúgtam hogy : Ketten vannak. Onnan meg ő is könnyezett kicsit. Nagyon örültünk, és most is.

33 hetes ikres kismama

2010. júl. 26. 13:54
 25/36 anonim ***** válasza:
Szia.én is nagyon izgatott vagyok e miatt.én pénteken megyek az első ultrahanra,kb.5-6 hetes vagyok.szerintetek fog látni valamit? bocsi hogy belekérdeztem.:-)
2010. júl. 26. 14:38
 26/36 anonim ***** válasza:

Hát gratulálok!!9hetesen is voltam láttam ahogy bokszol, jár a lába...olyan gyönyörűek!!Nagyon izgulok jövőhéten megyek a 12.heti uh-ra, remélem minden redben lesz!

Előzőnek:én 6hetesen voltam először akkor volt manó, és még a kis szivét is hallottam tü-tü-tü-tü, még mindig a fejemben van!! Egyszerűen imádom

Mindenkinek boldog babavárást!!

2010. júl. 26. 16:29
 27/36 anonim ***** válasza:

Én is sírtam...nem zokogtam, azzal vártam addig, míg kiértünk a folyosóra:-), de ömlött a könnyem.

Most vagyok a 37 héten, és ez nem csökkent egyáltalán, mindig folyik a könnyem, meg ha mozog akkor is gyakran könnybe lábadok. :-)

De Én nem szégyellem, ez van, ha vkinek nem tetszik, ne nézzen rám, Én meg úgyis befelé figyelek ilyenkor, annyira leköt.

Boldog babavárást, és jó egészséget kívánok!

2010. júl. 26. 22:29
 28/36 eszo ***** válasza:
na, én meg még ezen is bőgtem, ahogy végigolvastam az írásaitokat!!
2010. júl. 27. 09:13
 29/36 anonim ***** válasza:

14.38-nak:

Hát 5-6 hetesen még csak a petezsákot fogjátok szerintem látni, bár ha nagyon-nagyon szuper a gép, és a doki, akkor, lehet hogy mást is, de inkább nem számíts rá.

Nekem a 8 héten volt szívhang, és a egy kis pötyike. :-)

de akkor is szuper látni...eszméletlen ez az Uh. :-)

Majd a 12 hetire ha mész, na, ott elájulsz, az tuti, mert itt már mindene látszik, hihetetlen érzés, hogy amit a képernyőn látsz, az a Te pocakodban van, és él, meg minden...

Minden jót Neked!

UOLSÓNAK:

:-)) Hát igen...

2010. júl. 27. 10:17
 30/36 A kérdező kommentje:
én 5+5 naposan voltam tegnap. de biztos, hogy gépfüggő
2010. júl. 27. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!