Kibírtátok sírás nélkül az első vizsgálatot?
nagyon érzékeny típus vagyok, de nem akarok idegenek előtt sírni.
vagy szerintetek hozzá vannak ehhez szokva?
Én 6 hetesen voltam először, akkor már volt szívhang is!!
Hát...én nem tudtam mondani semmit csak mosolyogtam mosolyogtam, fel sem fogtam, hogy ott van :), na de aztán mikor kiértünk a párommal(magándokinál voltunk), nem lehetett lelőni...:) egyfolytában mondtam a magamét, "Láttad milyen szép??Milyen nagy, milyen erős a kis szíve..." Nekem Utána volt már nagy boldogság!!
Én voltam 5., 7., 11. (ami pont tegnap volt) uh.-n. Mindig elérzékenyültem. :) A párom sajna csak 7 hetesre tudott még eljönni velem, de amikor meglátta, a babát és hogy milyen gyorsan dobog a szive akkor könny szökött a szemébe. Az orvos egy pár percre magunkra is hagyott minket és csak bambán bámultuk a monitorra kivetített képett. Közben pedig úgy szorítottuk egymás kezét, hogy majdnem eltört az ujjam! :)
Még most is elérzékenyülök ha eszembe jut....csodás pillanat látni a büszke kispapát ahogy elérzékenyül.... :)
Zs.
Én sírtam meg a férjem is, eszméletlen mikor meghallod a szívverését. Csodálatos.
11+4 hkm
Szia!
én épp egy hete voltam az első vizsgálaton. 6+1 napos voltam és volt szívhang. A doki ki is hangosította nekem. Én is azt hittem hogy sírni fogok. Nagyon régóta vártuk Őt.:) De én inkább így utólag olyan lehettem mint egy kisgyerek. Csak mosolyogtam, meg csodálkoztam milyen érdekes. Hogy dobog az a pici szív az én pocakomban. Felfoghatatlan volt, tán még most is az.:) Nagyon várom hogy újra lássam.:)
Szerintem a dokik mindenre fel vannak készülve. Biztos már mindent láttak.:)
Jó egészséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!