Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kibírtátok sírás nélkül az...

Kibírtátok sírás nélkül az első vizsgálatot?

Figyelt kérdés

nagyon érzékeny típus vagyok, de nem akarok idegenek előtt sírni.

vagy szerintetek hozzá vannak ehhez szokva?

2010. júl. 21. 10:22
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Én rettenetesen nagy örömöt éreztem minden vizsgálaton. Még csak azt sem mondanám hogy meghatódtam.Így sírni sem sírtam. Csak nagyon örültem, és vigyorogtam mint a vadalma, hogy ott az én picim. Én pont az miatt éreztem magam furcsán hogy nem sírok, mert filmeken, meg egyesek elmondásai alapján úgy tűnt mintha a sínás lenne a normális. Szóval szerintem ilyenkor semmi sem gáz. Láttak az orvosok már mindenfélét :)
2010. júl. 21. 11:08
 12/36 anonim ***** válasza:
Én a 3.babámat várom most és első uh.on mikor meghallottam a szivét akkor pityeregtem..pedig előzőeknél nem!Ugymond rutinos lennék már és mégis..ne szégyenkezz e miatt:-)
2010. júl. 21. 11:46
 13/36 anonim ***** válasza:

Én 6 hetesen voltam először, akkor már volt szívhang is!!

Hát...én nem tudtam mondani semmit csak mosolyogtam mosolyogtam, fel sem fogtam, hogy ott van :), na de aztán mikor kiértünk a párommal(magándokinál voltunk), nem lehetett lelőni...:) egyfolytában mondtam a magamét, "Láttad milyen szép??Milyen nagy, milyen erős a kis szíve..." Nekem Utána volt már nagy boldogság!!

2010. júl. 21. 12:35
 14/36 anonim ***** válasza:
Szia! Én az első vizsgálaton szívhangot nem hallottam, de a szemeim nagyon csillogtak! Nem sok kellett hogy ne sírjak de nem is bent a rendelőben mert akkor visz az ár, hanem mikor már kijöttem és amikor a férjemet felhívtam hogy hány mm a mi kis hercegnőnk. Azóta 16 hónapos nagylány :))
2010. júl. 21. 13:03
 15/36 anonim ***** válasza:
Én csak akkor sírtam el magam amikor kiértem a váróba és megláttam a férjem. Szegény nem tudta, hogy most örömömben sírok vagy valami baj van.
2010. júl. 21. 13:05
 16/36 A kérdező kommentje:
nekem is kint fog várni. azt mondta az elsőre inkább nem jön. kellemetlenül érezné magát a hüvelyi vizsgálat miatt. elfogadtam. de a többire biztos jön ő is, szerintem nagy élmény ez Nekik is.
2010. júl. 21. 13:07
 17/36 anonim ***** válasza:

Én voltam 5., 7., 11. (ami pont tegnap volt) uh.-n. Mindig elérzékenyültem. :) A párom sajna csak 7 hetesre tudott még eljönni velem, de amikor meglátta, a babát és hogy milyen gyorsan dobog a szive akkor könny szökött a szemébe. Az orvos egy pár percre magunkra is hagyott minket és csak bambán bámultuk a monitorra kivetített képett. Közben pedig úgy szorítottuk egymás kezét, hogy majdnem eltört az ujjam! :)

Még most is elérzékenyülök ha eszembe jut....csodás pillanat látni a büszke kispapát ahogy elérzékenyül.... :)

Zs.

2010. júl. 21. 14:54
 18/36 anonim ***** válasza:

Én sírtam meg a férjem is, eszméletlen mikor meghallod a szívverését. Csodálatos.

11+4 hkm

2010. júl. 21. 16:42
 19/36 anonim ***** válasza:
Kereken hat hetes voltam, mikor hallottam a szívét. Nem vagyok sírós típus, de kicsordult néhány könnycsepp :-)
2010. júl. 21. 17:15
 20/36 anonim ***** válasza:

Szia!

én épp egy hete voltam az első vizsgálaton. 6+1 napos voltam és volt szívhang. A doki ki is hangosította nekem. Én is azt hittem hogy sírni fogok. Nagyon régóta vártuk Őt.:) De én inkább így utólag olyan lehettem mint egy kisgyerek. Csak mosolyogtam, meg csodálkoztam milyen érdekes. Hogy dobog az a pici szív az én pocakomban. Felfoghatatlan volt, tán még most is az.:) Nagyon várom hogy újra lássam.:)

Szerintem a dokik mindenre fel vannak készülve. Biztos már mindent láttak.:)

Jó egészséget

2010. júl. 22. 10:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!