Idővel megszépülnek az első hónapok átvirrasztott éjszakái, a folyamatos sírás, és miegyebek?
Szia!
Így van. minden életszakaszban, fejlődésben lesz olyan, ami megnehezíti a dolgodat. Nekem már max. éjszaka 1szer kell kelnem hozzá, akkor is a cumiját keresi; és bezony nagyon nem megy az emlékezés azokra az éjszakákra, amikor még 4szer is felkeltem hozzá. Most a legnagyobb gondom, hogy megváltoztak az étkezési szokási, és macerás lett az etetés, no meg hogy mindig a sarkában kell lennem és arról se felejtkezzek meg, hogy visít, ha vmi olyan történik, ami a kedve ellen való...:)
jaaaj...el ne hidd nekik..
hülyeség...
jól gondolod...az elején nagyon kimerítő hogy kiteszed a lelked,csak érte élsz,és elfogy a türelmed..és mégis sír...
úgyhogy..később sokkal jobb...
megmondja ha éhes...és visszaszól,dumáltok..játszotok...
most cukika..édi-bédi...csak szolgálni,szolgálni,szolgálni kell.....és ez néha sok tud lenni....
En is ugy erzem, hogy minden korszaknak van nehezsege. Egyik sem nehezebb, mint a masik.
Elso gyerekkel az elso hetek neheznek tuntek, sokat sirt, nem tudtam banni vele, tejem sem volt eleg, majd belezavarodtam.
Elmult. Elfelejtettem. Mert jott az elso betegseg, a fogzas. Majd az, amikor mindenhova felmaszik, allandoan veszelybe sodorja onmagat, hisztikorszaka van, ha valami nem tetszik neki, akkor levagja magat a foldre.
Kozben megszuletett a kisteso is, ismet kezdodott a keves a tej-egesz ejjel ebren vagyok korszak, hat, messzirol nem tunt olyan remesnek, mint az elso gyereknel. Rajottem, hogy osszessegeben minel kisebb a gyerek annal tobbet alszik napkozben (igaz, hogy ejszaka is szakaszosan, nem egybefuggoen) es a pici baba altalaban jogosan sir, a nagy meg kb akkor, amikor kedve tartja. Es sokkal hangosabban. Sokszor vigasztalhatatlanul, nem ugy mint egy pici baba. (merhta mondjuk az a nagy orditasanak a targa, hog adjam oda a kenyervago kest, en meg nem adom, mert veszelyes, akkor hiaba probalom terelni a figyelmet, ordit, amig meg nem unja. Marpedig a kest akkor sem adom oda. Ha a pici sir az azt jelenti, hogy ehes-szomjas-hasa faj-fazik-melege van-almos, stb. Ott a problemat meg tudom oldani gyorsabban, nem a gyerektol fugg, hogy meddig sir, hanem tolem.
Röviden, tömören válaszolnék.
2 gyermekem van, és így van, nemsokára könnyebb lesz! Ha már kúszik, mászik, felül, feláll és jár, na az már a kánaán:) Sokkal jobban eltelnek a napok és Te is kipihentebb, nyugodtabb leszel.
Kitartás addig:)
Na én pont ebben vagyok benne, egy három hetes, kicsit hasfájós Babucival.:)
Most épen alszik, és sikerült nekem is leülni a gép elé most elöször szülés után.
Hulla vagyok és nem látom a végét, de sokan biztatnak, hogy jobb lesz.
Én már várom, hogy legalább a hasfájás múljon el. Remélem azért tényleg megszépülnek ezek az időszakok, mert jelenleg én is úgy gondolom, hogy egyszer legyünk ezen túl, én többször biztos nem vállalom be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!