Mennyi ideig hordható az első fülbevaló?
Kislányom 4 hós ma megyünk kilövetni a fülét.Tudom pár hétig az akkor kapott fülbevalót kell bent hagyni és utána betenni a mi általunk megvásárolt aranyat.Azt mennyi idős korban növik ki?
Köszönöm a segítséget!
első vagyok.
Nem nővi ki, mert csak egy köves. Nekünk a második sor 3. van és ez pont jó a fülébe, a nagyobb már nagy lett volna.
5 hónapos
Saját élményt tudok írni, nem gyerekeset, mert fiam van.
Én a 8.-os ballagásomra kaptam új fülbevalót, szóval 14 évig megtette. 3 köves volt, én sajnáltam, hogy le kellett cserélni.
Azt hiszem rosszul fogalmaztam,elnézést érte!Én arra a fülbevalóra gondoltam amit mi megvettünk azt mikor növi ki?
Köszönöm!
En 14 éves koromban kaptam kozepes karika fulbevalot keresztuszuleimtol konfirmálásra. Addig az a fulbevalo volt a fulemben, amit keresztanyám vett a keresztelésemre. Nem fogom én sem évente cserélgetni a kislányom fulbevaloját. Majd ha nagyobb lesz és fog tudni rá vigyázni, akkor kap nagyobba.
10 hos kislány anyukája
Nekem a mai napig az van a fülembe, amit pár hetesen kaptam a keresztanyámtól a keresztelésemre. Egy kis arany lencse, imádom. Kislányt várok és neki is ilyet szeretnék.
26 éves 20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!