Suli. Első nap. Mibe mentek? Kiegészítőlk? (nyaklánc, fülbevaló, karkötőre gondolok)
Lehet hogy már volt ilyen kérdés azért elnézést kérek hogy ha ugyan azt írom. :S
Linkelhettek is. Légyszi írjatok. Előre is kösszi a válaszokat.
mivel meleg lesz, és évnyitó, csinosan kell :)
rövidranrág, ujjatlan póló, saru, sárga nyaklánc, cipős táska :)
ilyen szempontból elég laza a sulim szerencsére úgyhogy rajtam sötétkék farmer, fehér felső és fekete tűsarkú lesz rajtam +hosszú nyaklánc.
17l
Rifle miniszoknya, kék pántnélküli top, rózsaszín magassarkú, mályvaszínű retikül. :D
Lehet, hogy így elmondva furán hangzik a színkombináció, de előben nagyon jól néz ki. :D
Ezüst ékszerek,meg egy kis smink (szempillaspirál, szemceruza, mályvaszínű szájfény).
Én mindig reggel válogatom k a ruháimat. Akkor tudom, hogy milyen kedvem van, bal lábbal keltem-e fel, vagy ez életem legjobb napja.. :)
Ha olyan semleges napom van, akkor is valószínűleg a legjobb cuccaimat venném fel, mert szégyenlem igaz, de én nagyon adok mások véleményére és most megyek 9.-be...szóval... :$ :)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!