Milyen kiegészítőid vannak? Bármi, táska, öv, fülbevaló, nyaklánc, stb. , és melyek a kedvenceid? Hol veszed őket, és átlagosan milyen időközönként veszel, és mennyit költesz rájuk?
Imádom a kiegészítőket! Talán amiből a legkevesebb van, az az öv. Mostanában amúgy is inkább hosszított felsőket hordok és az alatt nem látszik. Viszont minden másból rengeteg van: sál, füli, nyaklánc, karkötő, gyűrű. Sosem indulok úgy el, hogy na akkor most veszek táskát. Járkálok, nézelődök és ha találok valami szép darabot (és persze meg is engedhetem magamnak) akkor megveszem. Havi szinten vásárolok kiegészítőt, de nem nagy értékben, mondjuk 2000-5000 forintért. A legjobban a táskákat szeretem. :)
20L
Két táskám van összvissz...egy övtasi meg egy nagyobb Vans, amit sulitáskaként használok. Nekem ilyen figurás övcsatos öveim vannak, de nem látszanak annyira, eltakarják őket a pólók és a pulcsik:) Nyakláncok, karkötők nem jellemzők, de van egy nagy kedvencem, egy karkötő, ami anyué volt. Bronz vékony, és nem összezárult karika, hanem lehet állítani, két kígyófej van rajta. Azt mindig hordom. Én a fülbevalót úgy oldottam meg, hogy van négy hely, háromban biztostű van:P a negyedikben tágító. Énnekem a legfontosabb a cipőm, javíthatatlan vagyok, és abból nem engedek:D
21/L
táskám elég sok van..én mivel imádom telepakolni őket és suliba is könyvekkel ezért félévente szétmennek leszakadnak stb ezért nem veszek olyan drágákat :) kínai, jeans club, c&a, new yorker..stb
kiegészítőket csak bizsut..max 1000et adok azért ami nagyon szép...többi olcsóbb
amikor meglátok vmi olcsót akkor veszem meg
régen rengeteg kiegészítővel járkáltam jobbra balra, mostmár kicsit lejjebb szűkűlt ez a fogalom is nálam
főleg sajátkészítésű (nemgagyi) nyakláncokat és karkötőket hordok. egy táskát, ami mindenhova jó, kényelmes, pont jó méretben...
előző vagyok:
ezen kívül minden nap hordok övet, szerencsére találok olyat, ami jól néz ki és tart is valamit.
imádom a sálakat és a sapkákat, kint-bent hordom őket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!