Idővel megszépülnek az első hónapok átvirrasztott éjszakái, a folyamatos sírás, és miegyebek?
Lesz ott második baba is, ebben biztos vagyok! :)
Lányom már 8 hónapos, az elején azt hittem, sosem jön el ez az idő...
Nagyon gyorsan elszaladt.
Párommal sokszor emlegetjük, felidézzük, milyen volt az első pár hét, ("szenvedés, kínlódás"), és most már csak mosolygunk rajta.
Igen, én azt mondom, hogy nekünk megszépültek!
A fiam 11 hónapos, és bizony sokszor nagy nehézségek árán tudom csak felidézni, milyenek voltak az első napok-hetek. Érdekes, a kórházra tisztán emlékszem, de az itthoni első hetekre....
Nálunk a 7. hónap volt a vízválasztó, mert akkor már, forogva-kúszva elérte a játékait, sokkal jobban lekötötte magát, már élvezte a meséket, beálltak az evési idők stb. Most meg - ahogy valaki előttem írta - már kánaán, teli szájjal nevet, esténként döhönyözzük a nagyágyban, imád hintázni, csúszdázni, és ha szomjas, mutat az üvegére és mondja: ajide!
A szoptatási tanácsadóm szerint a nők szerencsére amnéziásak, és elfelejtik az első hónapok kínjait (3 gyereke van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!