Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy zárjátok ki magatok...

Hogy zárjátok ki magatok körül a problémákat?

Figyelt kérdés

Teljesen el vagyok keseredve mostanában. Sajnos az anyagi problémák annyira kikészitenek, hogy állandó sirhatnékom van, és legszivesebben egy jó görbe estét csinálnék hogy elfelejtsek legalább egy napra minden sz@rt ami körülöttem van.

Páromnak lehet megszűnik a munkahelye...nem birunk kölcsönt felvenni hogy a lakást egy kicsit kicsinositsuk, a fogadott dokim le kell mondanom...Anniyra ki vagyok készülve...nem látok kiutat, és ez teljesen elkeserit. És emellett a párom is nagyon sajnálom hisz akkora rajta a teher, és nem tudok neki segiteni hiába akarok...! Csak nehezitem neki még azzal is a lelkét hogy látja rajtam ki vagyok készülve...

Mit csináljak? Hogy tudok egy kicsit lenyugodni, kikapcsolni?? Nem tudom azt mondani majd lesz vhogy hisz már nem csak rolunk van szó hanem jön októberbe egy kis legényke, akinek biztositani kellenne az alapvető dolgokat...!

2010. júl. 20. 12:33
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

10.27. Nagyon köszönöm azért a vigasztaló bátoritó sorokat! Jol esnek még igy is hogy most "nincs" baj:)!

Biztos hogy mi sem fogunk semmi ujjat venni, mert ugy néz ki egy babó lesz meg hát esély sincs rá hogy ujjat vegyünk:S! Jövőhónapba lesz itt az ideje a babaágynak legalább az legyen meg...

Meg az anyaságiból majd megvesszük a babakocsit, használtan azt is. A diszitést meg tényleg meg lehet oldani olcsón:) Ez a kis virágos megoldás tetszik...:) Hazsnositom szerintem én is.

Mindnekinek jó babavárást!

2010. júl. 22. 13:17
 22/27 anonim ***** válasza:

Tegnap előtt 14 óra 14-es vagyok. Abszolút egyetértek a 3 gyermekes anyukával.

10 évig dohányoztam, abban a pillanatban, hogy megtudtam, hogy terhes vagyok letettem. Most, hogy már nem szoptatok simán szívhatnám, de a saját gyerekeimtől vegyem el a pénzt rá? Hát nem! Pedig sokszor eszembe jut, hogy de jó lenne rágyújtani!

Különben az igények visszafogása, nálam nem a kozmetikust és a masszőrt jelenti (arra gyerekek előtt sem volt pénzem), hanem például amikor megkívántam egy túrórudit inkább nem ettem meg, mert meghagytam a gyerekemnek. Mivel el kellett adnunk a lakásunkat, kellett helyette venni egy másikat. Az teljesen le volt pukkanva. Mesteremberekre nem tellett, így saját kicsi kezünkkel nekiállítunk. Bizony én is 6 hónapos terhesen. Fúgáztam a padlót, takarítottam, dobozoltam, stb... és közben elláttam a 10 hónapos kislányomat. És nagyon büszkék voltunk magunkra, hogy a semmiből milyen gyönyörű kis lakást kerekítettünk.

Most másodszorra, szinte csak gyerekruhát kellett vennem, mivel az első gyermekem lány, másodszorra pedig fiú sikeredet. Elsőre mindenből (kivéve ruhák) újat vettünk, inkább jobb minőségűt. Meg is térült, mert nem, hogy kiszolgálta a második gyereket is, de még jó pénzért el is tudtuk adogatni őket. Ruhákból csak használtat veszek, pontosan azért amiért az előttem író is.

Ja és a légzésfigyelőről meg annyit, hogy akár babaéletet is menthet (pláne egy dohányzó családban), lehet, hogy én inkább arra költenék és nem cigire.

2010. júl. 22. 14:01
 23/27 anonim ***** válasza:

14,01 Én a légzésfigyelőt vettem meg legelőször,és most is ezt tenném még ebben a helyzetben is.Akkor is ha csak használt cuccokat tudnék venni,ezt akkor is megvenném.

Remélem nem veszitek riogatásnak,de ismerősi körömbe volt pont egy bölcsőhalál amikor a középsővel voltam terhes.Az anyuka ott is felesleges kiadásnak vélte a légzés figyelőt.Hat hónapos kislány volt,délutáni szunyából akarta kelteni az anyuka,mert tanácsadásra készültek.

Egyébként 1x riasztott a miénk is,pedig sosem volt téves riasztása.De ha 20mp-ig nem vesz levegőt a kicsi,már becsippan(beállítástól függően),és erre is felriadhat,ha nem sípol elalhat örökre.Apukámnak egy tesója is ebben halt meg.Nekem nagyon megnyugtató volt,hogy van,főleg mert mindhárom baba az első naptól fogva a saját szobájában a saját ágyában aludt alszik.

2010. júl. 22. 14:26
 24/27 anonim ***** válasza:
14.01-es vagyok. Nekem a nővérem makk egészséges kisfia aludt el mélyen. Éjjel riasztott a készülék, ha nem riaszt fel sem tűnik a szülőknek, hogy nem vesz levegőt. Teljesen elernyedve vették ki az ágyból, úgy ráztak bele életet. Azóta is makk egészséges.
2010. júl. 22. 15:28
 25/27 A kérdező kommentje:

Légzésfigyelőt hála kölcsönözni is lehet.

Lakásfelujjitást pedig mi is magunk csinálnánk barátokkal.

2010. júl. 22. 15:33
 26/27 anonim ***** válasza:
Csak egy jótanács,a kölcsönzési díjból megveszed,és azt utána eladhatod.Egy havi cigi ára.Mi kicsit több mint egy évig használtuk.
2010. júl. 22. 16:06
 27/27 anonim ***** válasza:

Igazatok van a cigivel, meg a légzésfigyelővel is.

De ha vki nem tud leszokni, akkor Én nem tudom rávenni, ez agyban dől el, hiába replikázok, nem érdemes, csak összeveszünk, de Én már annak is örülök, hogy korlátozza magát, tehát a szándékot látom, remélem sikerül majd, és a lakásban egyáltalán nem cigizik egyébként.

Légzésfigyelője van a bnőmnek, klcsön is adná, de azt mondja, hogy nekik egy hét alatt csomószor beriasztott, és megbánta, ezért nem kértem el tőle...de most hogy írjátok...hát nem tom.

Lehet, hogy majd elkérem, csak nem akartam magam paráztatni, így is végigizgulom az egész terhességet...

Kedves kérdező:

A szomszédomban van egy kismami, akik kaptak egy kiságyat, de Ők vettek már addigra. Fa, kicsit azt mondja rendbe kell kapni, ha kéred a Tiétek, szét van szedve. Én nem láttam, tehát nem tudok nyilatkozni, hogy milyen állapotban van, de ha Bp-en laktok(X.kerület), akkor egy ránézést megérne szerintem.

Csak a szállítást Nektek kell megoldani, ha okés.

a 36 heteske

2010. júl. 22. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!