Hogy zárjátok ki magatok körül a problémákat?
Teljesen el vagyok keseredve mostanában. Sajnos az anyagi problémák annyira kikészitenek, hogy állandó sirhatnékom van, és legszivesebben egy jó görbe estét csinálnék hogy elfelejtsek legalább egy napra minden sz@rt ami körülöttem van.
Páromnak lehet megszűnik a munkahelye...nem birunk kölcsönt felvenni hogy a lakást egy kicsit kicsinositsuk, a fogadott dokim le kell mondanom...Anniyra ki vagyok készülve...nem látok kiutat, és ez teljesen elkeserit. És emellett a párom is nagyon sajnálom hisz akkora rajta a teher, és nem tudok neki segiteni hiába akarok...! Csak nehezitem neki még azzal is a lelkét hogy látja rajtam ki vagyok készülve...
Mit csináljak? Hogy tudok egy kicsit lenyugodni, kikapcsolni?? Nem tudom azt mondani majd lesz vhogy hisz már nem csak rolunk van szó hanem jön októberbe egy kis legényke, akinek biztositani kellenne az alapvető dolgokat...!
bocsi, nekem se volt túl rózsás az életem a terhességeim alatt, és úgy gondolom problémája mindenkinek akad. Kinek ilyen, kinek olyan.
Valami megoldás csak lesz, fő, hogy gondolkodj pozitívan!
A párodnak nyújts támaszt, ne keserítsd el még jobban!
Megértem a gondodat, mi is hasonlo helyzetben vagyunk, annyi különbséggel, hogy az én párom munkahelye egy hónapja megszünt és semmi kilátása új munkahelyet találni.
Az anyagiak nagyon nyomasztóak, de én már eljutottam arra a szintre, hogy nem érdekel, nem mérgelem magam rajta. Keressünk neki állást, ennél többet nem tehetünk.
Élvezzük a sok sok időt amit együtt tölthetünk, figyeljük a kislányunk minden mozdulatát:-) Mi is októberre várjuk a picikénket, szerencsére a nagyobb dolgok már megvannak (babakocsi, hordozo - ezeket kaptuk) és babaágyat egyik ismerősünk készít.
Fel a fejjel! Ahogy mondani szoktam : valahogy ugyis lesz:-) A babának teszünk rosszat, ha idegeskedünk!
26h km
Igen ezt én is igy gondolom, csak az a baj hogy ezen a szinten már nem tudok túl jutni! Találok vmi megoldást és megsem jön össze...vmi soha nem stimmel. És hiába próbálom sokszor pozitivan felfogni, köv.nap ismét depi...! ÉS ugy sajnálom ezt a kisemberkét is aki most is mocorog, hogy ő is depis mert átérzi! És nem akarom ezt csinálni vele, és ha erre gondolok akkor mégjobban elkeseredek...!
Eszméletlen mennyire nem tudok pozitivan gondolkodni, pedig alapvetően eléggé pozitiv mindenhez a hozzáállásom...De most vhogy nem megy:(!
Az első lányunkkal voltam várandós, a férjemnek nem volt munkája, mert amikor összeházasodtunk ő költözött az én lakóhelyemre.
A lányunk 6 hónapos volt, amig talált a végzettségéhez munkát. Addig alkalmi, fizikai munkákat vállalt.
Nagyon becsülöm ezért. (Hiszen ő diplomás tanító és soha életében nem végzett fizikai munkát.)
Nem otthon kesergett, hanem mindent megtett értünk, amit tudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!