Pattanásos kismamák, hogy tudtok ezzel lelkileg megküzdeni?
Világéletemben pattanasoktol szenvedtem, terhesség előtt csináltam vegig egy nagyon eros gyogyszeres kurat, ami segitett, mar egy eve pattanas mentes voltam, most meg megint visszajöttek. Ezért is vagyok ennyire kiborulva, mert nem kicsit szenvedtem azert hogy jo legyen a bőröm.
Bocsi kedves utolsó, de en nem hiszek ezekben a lelki dolgokban. Akkor biztos kamasz korom
Jaj, nagyon sajnállak, nekem is ez volt :( sajnos nem tudok sok hasznosat mondani, kipróbáltam egy rahedli terméket, voltam kozmetikusnal, bőrgyógyászaton, csak annyit mondtak, hogy erős cuccot ugye nem adhatnak, szóval majd ha megszulok, elmulik. Kösz :( Annyira szégyelltem magam, mikor csaszarozni vittek es le kellett vetkőzni, hogy ilyen ragyas vagyok (mellkasom, hátam is csúnya volt, nem csak a fejem).
Kitartas!
9-nek: nem függ a baba nemétől, nekem egy lányom és egy fiam van, mindkettővel szarul néztem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!