Akik novemberben szülnek! Hol tartotok a készülődésben? Hogy viselitek fizikailag/lelkileg az utolsó trimesztert?
Minden kész, a kórházi csomag is bepakolva. A babának megvettünk mindent, a harmadik hónapig kb. A ruhákat is.
Itthon takarítgatok, most hagytam abba a munkát. Sokat pihenek, egyre kevésbé bírom a fizikai i megterhelést (eddig se voltam túl fitt). 33 hetes vagyok, 7 kiló hízásnál járok eddig.
33 hetes vagyok, mindent megvettunk, ruhakat 6 honapos koraig, a szobaja kesz, egyedul a korhazi csomagom nincs osszekeszitve.
Hamar elfaradok en is es sokszor kemenyedik a hasam. Eddig 7 kg plusznal tartok
32 hetes terhes vagyok. Majdnem mindent megvettünk. Pár apróság hiányzik még. A mosást jövőhéten kezdem el. Utánna rakom majd össze a kórházi csomagot is.
Lelkileg jól vagyok, jól bírom.
Fizikailag, hamar fáradok, de már megszokom lassan.
5 vagyok
Köszönöm szépen. Azóta már itthon vagyok. Lassan de tevékenykedek (mosás, takarítás, pakolás). Már nagyon érzem, hogy a vége felé járok és szeretném, hogy minden kész legyen. Ha jönni szeretne, akkor ne legyen bennem para, hogy nem vagyok kész. Anyukám pedig majd csak Nov 7.-én érkezik hozzánk.
Mindenkinek kitartás már így a végén.
En a 3as valaszolo vagyok. 33-35 het kozott nagyon hamar faradtam, sokszor voltam gyenge. De most szinte porgok, 36hettol tele vagyok energiaval.
37+5hetes vagyok, sajnos a baba faros 😞 igy ha a 38 heti uhig sem fordul be, akkor kiirnak programm csaszara, amitol egyszeruen retegek.
De a miert irtam az az hogy nekem sok ismerosom meselte hogy a vege fele egy kis erore kapnak. Velem is igy tortent, bar faj mindenem, de tele vagyok energiaval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!