Hány hetesen jelentek meg a striáitok és hol? Voltak előjelei? Mit éreztetek? (fizikailag, lelkileg)
Sirtam.
38 hetesen jottek ki, nagyon viszketett a hasam alul, megvakartam, es mikor megneztem, rosszul lettem.
Amugy szamitottam ra, mert hirtelen novestol 12 evesen a combomon lettek striak, de azt hittem, h a 38. heten mar megusztam.
Megnyugtatasul azert elmondom, h tudok bikinit felvenni, szepen visszament, csak a szemeremdomb kornyeken latszik, a ferjemet nem zavarja.
*mikor megszültem
*demár
Bocsi telefonról vagyok. Azt kihagytam, hogy a hasamon.. :) :(
38 hetesen a köldököm felett repedt meg a bőröm, majd a 40. hétre az egész alhasam kirepedezett. Ezt mondjuk nem annyira láttam a hasamtól, csak a tükörben.
Nekem nem volt előjele, kentem a hasam olajjalaz eldjétől.
Lelkileg megviselt, mert végig féltem tőle és már kezdtem örülni, amikor elkezdődött. Sírtam is, szerintem nehéz feldolgozni, hogy a tested így megváltozik. Most 1 éves a babám, mostanra elfogadtam annyira, hogy bikinit is vettem fel. De jó 8 hónapig még a férjem elől is takargattam.
Amúgy 4 és fél kilóval született a csöppöm, nem csoda, hogy kirepedezett a hasam.
Szerintem az ember idővel rájön, hogy nem ezek a dolgok számítanak igazán. Főleg, amikor elkezd cseperedni a kis csodád. :-)
Amúgy meg, ha visszanyered az alakod, ami nekem sikerült, a csíkok már nem is olyan zavaróak szerintem.
Te jó ég!!!!
Tudtam én,hogy nemnormális az,hogy már a 8.héten megjelentek a csíkok :( viszketéssel járt :(
Azóta nem lett durvább,de szerintem így se szép :( :/
36. héten jelentek meg, oldalt, a derekam felé élénk lilák vannak, a köldököm körül és alatt meg halványabbak.
Nem szép, de nem zavar annyira, mert sokkal-sokkal rosszabbra számítottam, miután szétnéztem a családban. :D
Reméltem, hogy megúszom, ész nélkül kentük kakaóvajjal, ennyit ért. Előjele nem volt. Fizikailag semmit nem éreztem, a viszketést nem venném ide, mert ott is ugyanannyira viszketett, ahol nem lett végül csíkos. Lelkileg kicsit szomorú lettem, de mondom, nem gáz, sokkal rosszabbra számítottam. Eddig se a testemből éltem :D
38.héten kezdett erősen viszketni, de mielőtt megrepedt volna a bőröm, megszültem még a 38.héten.
ha tovább húzom, tuti stirás lettem volna, mert a combom tele van a kamaszkori növekedés miatt vele.
mivel ez utóbbin én már keresztülmentem -pláne kamaszon- minden idegbajon vele, a terhességi már meg sem hatott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!