Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan keszuljek fel a szulesr...

Hogyan keszuljek fel a szulesre lelkileg? 37hkm

Figyelt kérdés
Rettegek a szulestol, eletem legnagyobb felelme es nemsokara itt van. Azt sem szeretnem ha magamnak okoznek rosszat azzal hogy teljesen rastresszelek elore. Valaki valami jo tanacs? Nagyon elkene egy kis lelki dopping.
2018. márc. 23. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Volt erre 9 hónapod...
2018. márc. 23. 09:52
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem fogd fel mint szükséges rossz: fájni fog, sz@r lesz de túl fogod élni mint mindent és a végén ráadásul olyan "jutalom" vár amit soha nem fogsz elfelejteni. Én is első szülés előtt állok egy hónappal mögötted és tudom hogy nem ez lesz életem legkellemesebb napja főleg mivel ritka puhány vagyok de az egyik legszebb egészen biztosan mert mi az a pár óra szenvedés ahhoz képest amikor majd a kezembe adják a kislányunkat. :)
2018. márc. 23. 09:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, olyan még nem volt hogy a gyerek bent maradjon.
2018. márc. 23. 09:59
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Úgy tartja a mondás, hogy: Jobb félni, mint megijedni!

Én is rettenetesen féltem az egész procedúrától,sok hülye rémtörténetet olvastam, sajnos (hogy majd kézzel tágítanak,az mennyire fáj, meg hasonló sztorik),aztán mikor eljött a Nagy Nap, csak hagytam magam sodródni az árral!

Nem, a 9 hónap nem elég felkészülni rá!

😄

A szülés utáni időszak sokkal keményebb szerintem (a kórházban töltött idő,majd az első otthon töltött napok,1. hónap, 2. hónap, hasfájás....stbstb!

2018. márc. 23. 10:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem ez segített felkészülni lelkileg.

[link]

2018. márc. 23. 10:25
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem igazán lehet rá felkészülni szerintem, ha a szülőszobán leszel már úgysem fogsz félni. Legalábbis nekem úgy volt. Akkor már minden mindegy volt, csak legyen már vége a fájdalomnak.
2018. márc. 23. 10:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Tudom nem fog vigasztalni a válaszom .. de én lassan 39.hétbe lépek.. eddig úgy gondoltam felkészültem rá .. hát nem :D most jött a felismerés úristen nem sokára megszülök . Nem tehetsz annál többet mintsem elfogadod ez szükséges rossz :D
2018. márc. 23. 15:30
 8/8 anonim ***** válasza:

Az elsőnél csak úgy voltam, hogy inkább nem gondolok rá, mert meghülyülnék és hát annyian megszültek már a történelemben és végülis nem hosszú idő az a pár nap kórház, majd valahogy kibírom, de lehet kérni fájdalomcsillapítást is, és az orvosok biztos tudni fogják a dolguk, ha kellenek. Nagyon másképp alakult, mint reméltem és ezt később nehéz volt feldolgozni. Szóval az elhessegetés, magamra erőszakolt pozitív gondolkodás nekem nem vált be - bár lehet, ha flottul megy, most dicsérném.

A másodiknál már tudtam, hogy egyrészt ez egy természeti esemény, azon túl, hogy mindent belerakok, ami tőlem telik, nagyon sok minden nem rajtam múlik, másrészt bármi lesz, én azt is vállaltam és igen, ha belehalok, mert ez is benne lehet a pakliban, akkor is érdemesebb volt megpróbálni, mint úgy élni, hogy nem. Ez a magammal őszintébb hozzáállás sokkal nagyobb biztonságot és hitet adott. "A bátorság nem a félelem hiánya."

2018. márc. 23. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!