Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek ciki karácsony...

Szerintetek ciki karácsony környékén a közösségi oldalon megosztani egy képet, amin kiderül, hogy babát várunk?

Figyelt kérdés
2019. dec. 13. 22:19
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
95%

"Meg ezek a kifejezések "babát várunk" - egy borzalom. Az urad is vesz majd terhesruhát és szoptatni is fog?"

Tán az" ura" nem várja azta a babát, vagy mi?? Nyilván nem ő terhes és nem fog sem szülni, sem szoptatni, de attól még az ő gyereke is, akit várhat...

De köss már bele minden szrba! Mostanság úgyis nagy divat fent a fbon vergődni a semmin!

Kérdező, azt osztás meg, amit akarsz. Úgyis lesznek olyanok, akiknek minden baj, az is ha meg osztod, meg az is ha nem. Legalább elkezdődhet a szelektálás az ismerőseid között.

2019. dec. 14. 07:06
 22/29 anonim ***** válasza:
87%

Van egy kisfiam és a születése óta nálunk hagyomány, hogy karácsonyi fotózásra megyünk és egy-két képet posztolok magunkról (egyébként 1 évben max 5-6 képet teszek ki).Jelenleg 27 hetes vagyok, eddig csak a közeli barátok és ismerősök tudták mert sajnos túl vagyok több vetélésen, nem posztoltam facen, de a karácsonyi fotón látszani fog, szóval így kiderül mindenki számára.

Szerintem nem gáz karácsonykor posztolni ha valaki babát vár, eljegyezték, férjhez ment stb. csak nagyon sablonos.

2019. dec. 14. 08:26
 23/29 anonim ***** válasza:
25%

Én biztos nem osztanám meg, de ebben a világban, ahol mindenki csak a fb-n él, nem ciki.

Az én falam is tele volt uh képpel, ami engem zavart, én maxa napomhoz raktam ki, aki látta latta, aki nem,az nem.

A leggázabb ha a profilképednek beállítod, az uh képet. Kérlek azt ne!

2019. dec. 14. 08:31
 24/29 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nem gáz. Mondjuk nekem az uh képpel való megosztás nem jön be, ezért mi egy repülő gólyát tettünk ki.

Úgy gondolom, hogy ez egy remek módja, hogy azokkal is tudassuk akikkel nem beszélünk minden nap. Pl.: volt osztálytársaim is így közölték, és tényleg gratuláltam nekik, nem éreztem úgy, hogy a képembe nyomták.

Akikkel ilyen érzéseim lennének, nyilván nem lennének az ismerőseim...

2019. dec. 14. 10:27
 25/29 anonim ***** válasza:
84%

Én felraktam egy fotót, amikor 20 hetes voltam,igy látszódott már egy kicsit a poci és a képhez a "Kislanyunkkal a pocakban" szöveget írtam.

Szerintem gáz az uh-s kép, azt én soha nem tennék fel, a lsgdurvabb egy volt (roma) osztalytarsam, aki a pozi tesztet rakta ki :D

Amúgy engem nem zavar, ha valaki megosztja. Elkoltoztem a szülőhelyemről és jó látni, h a távolabbi rokonsagban, volt osztalytarsam, szomszédok, volt munkatars babát var/szült.

2019. dec. 14. 10:41
 26/29 anonim ***** válasza:
17%
20as szépen összefoglalta!
2019. dec. 14. 11:40
 27/29 A kérdező kommentje:
Soha nem tennék ki UH képet, van egy kutyusunk, igy 3an lennenk a képen, de jó kis vitát inditottam itt el :D na majd meglátom, köszönöm a válaszokat! Egyebkent 17. Hetet töltöm.
2019. dec. 14. 12:03
 28/29 anonim ***** válasza:
71%
Egyaltalan nem ciki, de en nem tettem. Babonabol vagy nem is tudom. A 12. hetig a csaladnak sem mondtuk el. Senkinek csak ket baratnak. Januarra vagyok kiirva es a mai napig pocakos fotot se tettem ki. Bennem mindig az volt, ha tortenik valami akkor zokogva torlom a.kepeket? Vagy kiirom, hogy he gyerekek sajnos megsem? Nem tudom. Mindenki maga dont, en ha mar kint lesz a csodalatos kisfiam, megosztom, de a terhesseget nem osztottam meg.
2019. dec. 14. 21:33
 29/29 anonim ***** válasza:
És ha nem osztod meg, mi történik? Magánügyetek.
2019. dec. 14. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!