Ti hogy bírjátok a karácsony előtti konyhában állást?
Én a 27. hétben vagyok, ma kitakarítottam a lakást és főztem ebédet is. Lassan, de ment minden, a végére a hasam kicsit húzott meg megfájdult a hátam. Párom addig a fàt bűvészkedte be a tartójába, bútort szerelt össze, meg még néhány alapanyagért szaladgált a holnapi menühöz.
Holnap halászlé lesz, kukoricasaláta, sült krumpli, oldalas (azt kívànom) és zserbó, szóval semmi bonyolult. Délelőtt gyors megcsinálom, délután már csak a fa díszítés és a totál pihenés marad.
Én még csak 10 hetes vagyok, de veszélyeztetett; sok görcsölés, hematóma (mostanra felszívódott) és az előző terhességem miatt (középidős vetéléssel végződött, méhnyak elégtelenség miatt). Eddig feküdnöm kellett, nem rég egy kicsit engedett az orvosom ebből: kis mozgás, sok pihenés.
Gondoltam többször le-ledőlve, szép lassan megcsinálom, amit beterveztem, de úgy látszik, sok volt még ez is...
Irigylem azokat, akik még pocakosan is pörögnek, 'mint a mérgezett egér'... Olyan bénának érzem magam így, mert hát a terhesség nem betegség, hogy ágynak dőljön az ember; de ha nem így teszek, akkor a babám van veszélyben... Nagyon nyomasztó, hogy a páromra hárul szinte minden.
Én hétfőre vagyok kiirva.Tegnap mézeskalácsot sütöttem,ma bejglit meg a halászlevet lefőztük,de a párom segit szerencsére.
Ên ma inkább álmosságot érzek,leakar ragadni a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!