Aki decemberre, november végére várja a babád, hogy készültök majd az ünnepekre?
Szia! Én december 5-re vagyok kiírva.
Egy 2-3 hetes babával én se szeretnék vendégeket fogadni, hiába karácsony, az első jó pár hét az annyira hogy is mondjam.... intim, kizárólag a babára és a szülőkre (+tesóra ha van) korlátozódik, hogy szerintem kifejezetten udvariatlan olyankor megjelenni.
Nekem beleferne,de nalunk a "nagy csalad" szuleinkbol es tesoinkbol all.. Ok meg elso perctol jöhetnek hozzank bármikor. En nem hiszem,hogy vendegeket hivnek,de ki tudja.. Mert ez fugg attol,milyeb gyorsan epulsz fel,milyen lesz a baba,mekkora a rokonság,milyen messze laknak..stb
Nálunk szerencsesebb a helyzet,nov kozepere vagyok kiírva,szoval mi 6 hetessel mar simán rojuk a szokasos koreinket majd.
A nagylányom december 9-én született. Abban az évben már mentünk karácsonyozni anyukámékhoz, anyósékhoz. De addigra már találkozott vele a szűkebb rokonság. Persze díszvacsorát-ebédet eszünk ágában sem volt tartani. És ahová mentünk, az is közeli viszonylat volt. Nyilván a tágabb rokoni kört, a barátokat csak ünnepek után kezdtük fogadni, mondjuk nem is púposkodott senki, hogy jönni akar.
Az ikreim december 18-án születtek, és otthon voltunk már ünnepekre, így a szűk rokonság otthon pont az ünnepek alatt tudott minket először meglátogatni. Mi akkor persze nem mentünk sehová, és a nálunk tett látogatások is csak délutáni egy-két órás bekukkantások voltak, szintén semmi díszebéd :) Hozzáteszem azt is, hogy a szűk családban a mi gyerekeink voltak az elsők, tehát látogatóba nem jött kisgyerek, ovis-iskolás. De nem is voltak betegek 2-3 hónapos korukig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!