Decemberre kiírt kismamák, hogy vagytok?
12.16-ra vagyok kiirva, 2. Baba.
Lenyegeben en is egesz jol viselem, de azert a nap vegere hulla faradt leszek.
A fiam mellett nincs megallas, folyton nyuz vmi miatt, uh pihenni nincs sok idom. (2 eves es itthon vagyok vele)
Neha tenyleg eszembe jut, hogy nem is erzem terhesnek magam. :-)
Az elso terhessegemmel vizesedtem eleg rendesen, most az sincs, hala Istennek. Lehet a sok mozgas miatt. :-)
Szoval, osszessegeben nezve, tok jol vagyok!
Es Te, kedves kerdezo?
5-os vagyok
En is csinalom a dietat, bar szerencsere nekem a cukrommal semmi bajom. En azert kezdtem el, mert a 20. Hetig 5 kg jott fel. Most 26 hetes vagyok, azota nem hiztam.
Te egyaltalan nem hiztal??? Az igen! Ugyes vagy!!! Mindig csodalattal olvasom az ilyen kismamakat. Hogy csinaljatok? En erre is buszke vagyok, h 6 hete stagnal a sulyom, de nem tudom elkepzelni, h ez igy is fog maradni.
En mar nagyon varom hogy megszulessen a lanyunk. :-)
Nektek elso baba? Kisfiu vagy kislany lesz?
28 hetesek vagyunk,eddig -3kg-ba vagyunk.Igaz van tartalékom,van miből lemenni. :) Most a diétától biztos megy még lejjebb,de bánni nem bánom,a babának pedig egyáltalán nem árt,ő elveszi amire szüksége van.
Kislányunk lesz,és igen első baba :) Már nem kell sokat várni rá,már úgy várjuk.
Tenyleg nagyon ugyes vagy es a masik valaszolo is, aki a 20. Hetig nem hizott semmit.
Nekem is van tartalekom, sajnos boven, megis konnyen jonnek a kilok annak ellenere, h azt mondjak a tulsulyos kismama nem hizik olyan gyorsan. Dehogynem! Ha nem fekeznem magam, mar tuti 10 kg plussznal jarnek.
Fiamnal nem dietaztam, es nem is vontam meg magamtol semmit. 20 kg lett a vege. Igaz, o nyari baba es nagyon vizesedtem vele. A szules utan kb 5 kg maradt rajtam, de az is lement a kezdeti stresszes idoszakban.
Esetleg, kedves kerdezo, leirnad h egy nap miket eszel? Hatha otletet merithetnek es osszehasonlitanam, h en jol csinalom e a ch dietat.
Koszi! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!