Szerintetek ciki karácsony környékén a közösségi oldalon megosztani egy képet, amin kiderül, hogy babát várunk?
Figyelt kérdés
2019. dec. 13. 22:19
2/29 anonim válasza:
Szerintem karácsonytól függetlenül is gáz.
3/29 anonim válasza:
Nem osztanám meg. Dicsekedésnek tűnne
4/29 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondoltam vilagetemben, de akkora boldogság van bennem, hogy lehet mégis szeretném, ráadásul egy csomó rokon van, akikkel nem tartjuk úgy a kapcsolatot, és legalább megtudnák innen. Elfogadom, ha gáz, ezért kérdezem. En mar nem latok reálisan :D
2019. dec. 13. 22:25
5/29 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele. Sem karácsonykor, sem máskor.
6/29 anonim válasza:
Dehogy ciki, oszd meg nyugodtan. Ez nem dicsekvés, egyszerűen csak tudatod az ismerősökkel hogy babát vártok. Könnyebb, egyszerűbb, mint egyesével elmondani mindenkinek.
7/29 anonim válasza:
Nem, manapság ez már teljesen elfogadott szerintem.
8/29 anonim válasza:
Nem tartom cikinek. Mindenki akkor és úgy közli a hírt, ahogy szeretné.
10/29 anonim válasza:
Szerintem sem ciki. A károgók véleménye nem érdekel. Sok rokonom, ismerősöm van akivel távol élünk egymástól, v nem olyan szoros a kapcsolat, hogy személyesen találkozzunk. Én mindig örülök más boldogságának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!