Szerintetek ciki karácsony környékén a közösségi oldalon megosztani egy képet, amin kiderül, hogy babát várunk?
Semmi ciki nincs benne:))
Nekem a család, barátok az ismerőseim facen, vannak közöttük olyanok akikkel nem beszélünk napi szinten, viszont szívesen megosztanam velük a hírt.
Mi csak a születését osztottuk meg, még a 8 hónapos terhes fotón is letagadtam, amikor rákérdeztek (kabátban voltam és nem vagyok vékony).
Én általában le szoktam tiltani a magzatukkal dicsekvőket, mást meg a kutyás fotók zavarják. Mindenki szíve joga a letiltás.
Ez a te döntésed, ne befolyásoljon, hogy ciki vagy nem a többiek szerint.
Viszont, ha nem vagy még legalább 12 hetes, várj vele, mert sajnos addig bármi történhet.
Engem speciel nem zavar egyáltalán, hogy ki, mit, mikor oszt meg, de erről most eszembe jutott, mi jött velem szembe a Facebookon. Csak a poén kedvéért teszem be.
Hamarosan kezdődik... 18 nap múlva.
Mindenki terhes lesz... .van aki kétszer.. .. Jönnek a 3D magzat fotók... Eljegyzési gyűrűk... Armani karácsonyfák... Beszélő girlandok,swarowszki fa..omokkal díszítve.. 😱gyerekek beállítva a fa mellé az új tablettel a kezében.. Szarvasos pulcsit én is vettem... Hajrá.. Ne feledjük látszódjon minden,hogy hogyan éltek ilyenkor vagy hogyan képzelitek az álom kirakatvilágban...minek ez a nagy pompa meg parádé,amikor egész évben sza.tok egymásra... Akinek nem inge...
Ja és az égőket most bogozzátok ki, ne szenteste ba...átok tele a falat... Nekem ilyen 7in1 van... 😁
Az asszonynak porszívót vegyetek vagy vileda szettet... De az árcédulát fotózzátok le mert úgysem hisszük el..az egyik ismerősöm tavaly, protkót vett a párjának... Másfél millióst... Istenem..
Meg karácsony napján ne verjétek meg a gyereket ha rossz,csak másnap... Aznap nem illik...
Kis zserbót valaki?? Nálunk lesz 20 négyzetméter .. 😱🎄🎁
❤(Kedvenc Ünnepem a karácsony !! )❤
Vállalva a lepontozast, szerintem igen, és nemcsak karácsonykor. Már jó ideje ciki a Facebookon vagy más közösségi oldalon "várni a babát" vagy megosztani olyan bármilyen másoknak indifferens eletesemenyt. Mindenkinek van 4-500, de inkább jóval több ismerőse, ennek a töredékét érdekli. Akinek tudnia kell róla, annak célzottan illik szólni...
Az ilyen költözés, házasság, szülinap, gyerek és egyéb bejelentő posztok nem szólnak másról, mint az álgratuláció tarhalasról. Mindig vicces, amikor az ilyen posztok alá olyan emberek tömegei írnak, akik az utcán egyébként nem is köszönnek.
(Kísérlet: vegyétek le a születésnapotokat, és nézzétek hányan írnak értesítő nélkül... Na ennyire valósak ezek a kapcsolatok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!