Meddig "szabad" hízni? Ill. ki hányadik hétig hízott terhesség alatt?
Sokat híztál. Neked baj! Nem egeszséges. Mi lesz ezután?
5 hónap alatt 6kilót híztam.
Én is 31. hét, eddig 10 kg jött fel (54-64). Senki sem szólt érte. Az első terhességnél 17 kg jött fel összesen, ott volt magas vérnyomás, vizesedés.
A 23 kg szerintem nagyon sok a 31. hétre, mennyi lesz a végéig, nekem a vizesedés is 32. hét után kezdődött pl. A hirtelen nagy súly megterheli a csontjaidat, ízületeid, lábad, szíved stb., valószínűleg nem a babának lesz baja, hanem Neked.
Tenyleg sok ez már most, és valószínűleg most fog igazán beindulni. Nem tudom a babának árt-e, de Neked biztos. Jó, még most sem vagy túlzottan sok kg, de a hirtelen hízás megterheli pl a szivet, bőrt. Plusz ha nem leszel a végére jó erőben, nehezebb lesz a szülés és az azt követő felépülés.
Én a 2.trimeszter végéig összesen 4 kg-ot híztam, majd beindultam, a végén 19 kg plusszal mentem szülni. Pedig ugyanannyit ettem, az utoltó napig aktív voltam, a szülés beindulása előtt 2 órával még le se lehetett lőni, ahogyan máskor sem :)
Aktív vagyok énis de viszont 14.hétnél ahogy elmúlt a hányós időszak azóta az étvágyam meg sokszorozódott :// egyenlőre nem vizesedek (kop-kop). Igyekszem oda figyelni mostmár.
Köszönöm a válaszokat! 👍😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!