Lehetséges egy terhességet 12. -hétig mindenki elől el titkolni?
Figyelt kérdés
Természetesen a férj tudná, de rajta kívül. Nagyon babonásak vagyunk, illetve szeretnénk ketten felfogni és rá készülni,utána megosztani a családdal. Anyukám egyébként is rettentő pletykás 2 percig nem állna meg benne az információ.2019. dec. 11. 10:06
2/12 anonim válasza:
Persze.
Nekem 18. Héten kezdett el látszódni valami, de az is lehet simán kövérség is 😄
Egyebkent meg ha nem hanysz állandóan, nincsenek rosszulleteid, amitől gyanút foghatna bárki, akkor el lehet titkolni még tovább is.
3/12 anonim válasza:
Hogyne lehetne 😅
Nekem a 25! héten KEZDETT látszódni. És ha tényleg nem hánysz állandóan akkor simán el lehet titkolni. Másodikat én is a harmadik hónap után fogom csak elmondani 😊
4/12 anonim válasza:
Persze, nekünk sem tudta senki addig
5/12 anonim válasza:
Veszélyeztetett vagyok, hetekig hánytam, rosszul voltam. Nem csinálhattam szinte semmit és közben felújítás zajlott a lakásban. Simán eltitkoltam aki elől el akartam még úgy is hogy tudták hogy babát szeretnénk már egy ideje. 12. heti genetika után egy családi összejövetelen mondtuk el mindenkinek.
6/12 anonim válasza:
Lehetséges, de nekünk nem jött össze. A munkahelyemen azonnal ment a pletyka, mikor orvoshoz mentem, és a közvetlen munkatársaim tudták, hogy gyereket szeretnénk. De nem is titkoltam, semmi értelme nem lett volna. És amint megállapította az orvos a terhességet, táppénzre is mentem a munkahely végett. A szülőknek, testvéreknek is akkor mondtunk el. Eleinte én is úgy terveztem, hogy megvárjuk a 12. hetet, de így jött ki.
7/12 anonim válasza:
Függ a viszony
Anyu kiszúrta 6 hetesen,
Pedig 14. Hétig nem látszott.
Nem is akartam titkolni..
Úgy vagyok vele ha baj van is elmondtam volna
Sajnos 2. Terhesség alatt jól iis tettem
A "naggyal" egyedül voltam, amikor rosszul lettem
Ő vitt ügyeletre
8/12 anonim válasza:
Nekem nem sikerült volna. Vékony vagyok, de 8-10 hetesen már nem tudtam begombolni a nadrágjaimat, és eléggé látszott a hasam, muszáj volt máshogy öltözködnöm. Többen is rákérdeztek, még olyanok is, akik nem tudták, hogy babát szeretnénk. Ha olyan a testalkatod és úgy öltözködsz, hogy nem annyira feltűnő a pocak, akkor lehetséges.
9/12 anonim válasza:
Mi is titkolni akartuk, de 8hetesen volt egy vérzésem onnantól feküdnöm kellett nem dolgozhattam így nehéz volt eltitkolni hogy miért fekszem 0-24 ès mièrt nem megyek sehova én aki állandoan megy és pörög.:D
10/12 A kérdező kommentje:
Én is vékony vagyok, de mivel kb mindig bő ruhákban járok így ebben nem lenne változás.
2019. dec. 11. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!