El fogok vetélni?

Figyelt kérdés
28-án voltam nőgyógyásznál. 8 hetes terhes vagyok most. Minden rendben volt. Rákszűrést csinált. Azóta már másodjára van barnás folyásom. A mostani sokkal több mint a múlt héten. Hívtam az orvost, de nem vette fel. Ha a rákszűrés miatt lenne az ilyen sokáig elhúzódik?
2019. dec. 9. 09:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
igen ezt tudom, azért parázok rá mindenre. De a kórházban hová? Vagy a sürgősségire? Mindenhova időpont kell sajnos a kórházon belül
2019. dec. 9. 15:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
A teruletileg illetekes korhazban a szuleszet-nogyogyaszati ambulancian el kell lassanak idopont nelkul is.
2019. dec. 9. 17:13
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia, 5 hetesen székrekedésem volt erőlködtem és elkezdtem barnázni, másnapra jött kevés vér is. Azonnal mentünk a kórházba ez már este volt, de segítettek a nőgyógyászaton a szülészeten vizsgált meg egy orvos. Nem látott semmit mitől lehetett...pihennem kellett illetve progeszteront szednem. Utána megint előfordult a vérzés akkor kiderült hogy hematoma miatt van...azota szedek magnéziumot, rutascorbint, duphastont és terhesvitamint! Ha rád néznek az sose baj! Legalább te is megnyugszol, emlékszem én is nagyon féltem miért van ez de a sok pihenés és a gyógYszerek segitettek :)
2019. dec. 9. 19:28
 14/15 A kérdező kommentje:
ma kellett visszahívnom az orvosom. A folyás teljesen megszűnt már másnapra. Ma este megyek és ránéznek :)
2019. dec. 12. 09:29
 15/15 A kérdező kommentje:

Voltam ma orvosnál. Minden rendben van!

Tökéletes szívhang, korának megfelelő méretű! :)

Köszönöm mindenkinek aki válaszolt!

2019. dec. 12. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!