El fogok vetélni?
Figyelt kérdés
28-án voltam nőgyógyásznál. 8 hetes terhes vagyok most. Minden rendben volt. Rákszűrést csinált. Azóta már másodjára van barnás folyásom. A mostani sokkal több mint a múlt héten. Hívtam az orvost, de nem vette fel. Ha a rákszűrés miatt lenne az ilyen sokáig elhúzódik?2019. dec. 9. 09:10
1/15 anonim válasza:
Szerintem ne várd meg a dokit, menj be a kórházba.
Nekem mondjuk terhesen nem csináltak rákszűrést pont azért mert simán el lehet vetélni tőle...
De reméljük nálad más a helyzet.
2/15 anonim válasza:
Menj be szerintem is a kórházba, még akkor is ha a saját orvosodban jobban bízol.Amúgy lehet ,,banális" oka is akár a barnázásnak, pld szex,megrepedt egy kis ér valami, de jobb ha megnéz egy nőgyógyász.Ne itt kérdezgesd mi lesz.Mi csak szurkolhatunk neked, hogy semmi baj ne legyen.Egy orvos meg tehet érted ha hormonpótlásra van szükséged esetleg.Írd meg mi lett.
3/15 A kérdező kommentje:
Visszahívott az orvos. Mondta, hogy szedjek magnéziumot, napi 3-at. Csütörtökön telefonáljak vissza. Mondta, hogy pihenjek, feküdjek.
Köszönöm Nektek a válaszokat!
2019. dec. 9. 10:26
4/15 anonim válasza:
Én is barnáztam, egy hétig (5-6).
Velem egy orvos sem foglalkozott. Elkezdtem szedni a magnéziumot emelt adagban - magamtól- és szépen elmúlt a barnázás.
Most már 15 hetes a pocaklakóm! 🥰
5/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok Neked! :) Remélem minden rendben lesz. Első baba lenne.
2019. dec. 9. 11:04
6/15 anonim válasza:
Folsavat és e vitamint szedj mellé, az e vitamin segít a progeszteron termelésben is ami a megtapadásban játszik szerepet.
Ne emelj, ne csinálj semmit, felpolcolt lábakkal pihenj, olvasgass, relaxálj ❤️
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ és a segítséget! :)
2019. dec. 9. 12:30
8/15 anonim válasza:
Én 3 napig vérezgettem a szűrés után.
9/15 A kérdező kommentje:
csak azért fura nekem mert majdnem 2 hete volt a vizsgálat és most jött ez. azért nem is nagyon tudom hozzákötni, csak reménykedek, hogy semmi baj sincsen. Neked utána minden ment normálisan tovább? szedned kellett valamit?
2019. dec. 9. 13:52
10/15 anonim válasza:
Én elmennénk akkor is kórházba , hogy ránézzenek a babára. Nekem egy babám elment, pisiltem, megtöröltem, láttam, hogy barnás, mire beértünk már megvolt a baj, elment:( Két évre rá újra terhes lettem, megint barnáztam, azonnal mentünk az ügyeletre, szerencsére dobogott a szíve, kaptam progeszteront. Valószínű az elsőnél is kellett volna:( Az első 12 hét rizikós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!