Weman Alida kérdése:
Szerintetek el fogok vetélni?
Figyelt kérdés
1 ével ezelött volt már egy vetélésem kb az 5 héten. Most 7+3 napos vagyok szedek utrogestant. Tegnap korházba mentem mert nagyon görcsöltem és szurt a derekam. Uh on megnézték nem volt vetélés látták a babát és a szive is vert. De benntfogtak a korházba kapok fájdalomcsillapitokat s injekciot. Azota kicsit enyhültek a fájdalmaim de még mindig vannak görcsök és derékfájások Jelenleg is korházba vagyok Szerintetek elfogok vetélni?2014. febr. 5. 19:25
1/16 anonim válasza:
Azért mert megváltoztattad a neved, még mindenki tudja, hogy ki vagy !
Szerintem nem fogsz elvetélni, de ne idegeskedj már ennyit!
2/16 A kérdező kommentje:
uj fiokot kellett csinálnom mert a másikba nem engedett belépni. köszi a választ.
2014. febr. 5. 19:29
3/16 anonim válasza:
Nekem semmi tünetem nem volt, kétszer vetéltem. Barátnőmből ömlött a vér, iszonyatos görcsei voltak, megmaradt a babája. Vannak ilyen esetek is, sajnos nem tudni előre.
4/16 anonim válasza:
Szerintem mindent meg fognak tenni, hogy maradjon a baba. Biztos jó kezekben vagy, nem lesz semmi baj :)
Ha ver a kis szíve, akkor nincs semmi baj.
5/16 A kérdező kommentje:
Csak nem tudom miért görcsölök már 2 napja csak fájdalom csillapitoval enyhitik a derekam is fáj mi lehet a gond biztos valami nincs rendbe már 2 napja tart
2014. febr. 5. 19:39
6/16 anonim válasza:
Lehet, hogy egy ideg csipődött be a derekadba, azért fáj...
7/16 anonim válasza:
Akkor én már az 5. héttől vetélek... azóta vannak görcseim...magneziumot szedek, pihenek,az segít. A legjobban az segít ha nem idegeskedem.
8/16 A kérdező kommentje:
de nekem olyan erös hogy csak injekcio enyhiti a derék és haji görcsöt lehet hogy vetélés lesz? csak kitágulok? elötte?
2014. febr. 5. 19:49
9/16 anonim válasza:
Fejezd már be komolyan ez gyerekes!!!
10/16 anonim válasza:
Orvosok vagyunk? Tudjuk szerinted???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!