Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek el fogok vetélni?

Weman Alida kérdése:

Szerintetek el fogok vetélni?

Figyelt kérdés
1 ével ezelött volt már egy vetélésem kb az 5 héten. Most 7+3 napos vagyok szedek utrogestant. Tegnap korházba mentem mert nagyon görcsöltem és szurt a derekam. Uh on megnézték nem volt vetélés látták a babát és a szive is vert. De benntfogtak a korházba kapok fájdalomcsillapitokat s injekciot. Azota kicsit enyhültek a fájdalmaim de még mindig vannak görcsök és derékfájások Jelenleg is korházba vagyok Szerintetek elfogok vetélni?

2014. febr. 5. 19:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bementél, bent fogtak, előzményed is van, mert már vetéltél. Mit vársz? Értem, hogy aggódsz, de teljesen normális kezdeti terhesség esetén a has és deréktáji görcs. Te azért vagy bent és kapod a gyógyszert, mert már egyszer vetéltél és ezt akarják megelőzni. Amíg nem vérzel, barnázol addig nincs vetélésről szó. Ilyen korai szakaszban pedig bármikor bármi lehet. De ha ezzel stresszeled magad, semmivel nem lesz jobb a helyzet,sőt.
2014. febr. 5. 20:22
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat
2014. febr. 5. 20:28
 13/16 anonim ***** válasza:
72%

igen el fogsz vetélni mert ilyen hülye a hozzáállásod!

Nem lehet idegbecsípődésed vagy egyszerű hülyekuszatritisz mert te tudodhogy ez ahhoz erős fájdalom akkor minek kérdezősködsz? Bent vagy a korházba ha ott is látták a babát és adnak gyogyszert akkor mit akarsz még. Te bemesélted magadnak hogy el fogsz vetélni akkor el is fogsz előbb utobb. Inkább a pszichiátrián kéne feküdnöd.

Komolyan kihozol a sodromból. Nekem is volt vetélésem, véreztem görcsöltem meg os műtöttek. Majd 3ho mulva ismét terhes lettem és megint véreztem de egyszer nem jutott eszembeigy pánikolni mint neked. És tessék 35.hetet tapossuk. Ha igy allsz hozzá akkor te nem fogod megélni ezt a kort a picivel. Szoszerint kisiránkozod magadbol.

2014. febr. 5. 20:45
 14/16 anonim ***** válasza:
20%

Undorító ahogyan itt leoltanak anyukák más anyukákat:(

Kicsit szálljatok magatokba....

2014. febr. 5. 21:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj kedves utolsó, de mikor napi 2 kérdést tesz fel, és ilyet, hogy a gyomorégéstől elvetélhet-e? Szerinted ez normális dolog?
2014. febr. 5. 21:27
 16/16 anonim ***** válasza:
a lepontozott gonosz vagyok. ez nem az első nem a második hanem vagy a 4.ilyen kérdése, a gyomros mellett ott volt még a hogyan vigyazzon jobban hogy ne vetéljen el és nincs tünet elvetélt e...ésleszmég ilyen.
2014. febr. 5. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!