Felfáztam, nem tudom hogy, de tele van baktériummal a vizeletem. El fogok vetélni felszálló fertőzéstől?
Felfázástól nem fogsz elvetélni inkább a sok idegeskedéstöl.
A felfázásra semmi más nem kell mint, hogy a hugyhojagod folyamatosan üüljön, hogy ne tudjon benne a batériumok szaporodni. Ehhez meg nem kell más mint, hogy folyamatosan igyál, hogy a folyadék átmossa a holyagot folyamatosan.
Vagy is félóránként igyál meg egy nagy pohár vizet, és holnapra már nem lesz felfázásod.
A tasak por Monural? Elvileg lehet alkalmazni terhesen, orvosi felügyelettel. Tudja az orvos, aki kiírta, hogy terhes vagy? Ha nagyon parázol, hívd fel az nőgyógyászt.
A felfázás ellen, ha nagyon nem akarsz antibiotikumot, pár napig lehet próbálkozni tőzegáfonya készítményekkel, medveszőlővel (pl. Urzinol), sima vízhajtóval (Rowatinex - ezt nem tudom, terhesen lehet-e, de nekem szokott használni), csalánteával, vagy egyéb teljesen növényi akármikkel is. Ha pár nap után sem csökkel semmilyen házi módszertől, akkor viszont kell a gyógyszer, mert ha ne adja az ég felmegy vesemedencére, akkor a 40 fokos lázad lesz, ami nem épp jó kismama állapot.
Igen az...
A nőgyógyászom írta, a terhes ambulancián, tudja hogy terhes vagyok.
Tőzegáfonyát már szedem..
Szia!
Szedd be a gyógyszert mindenképp, a leírás szerint.
Én is fáztam fel terhesen (magyarul beszedtem egy jó kisy húgyúti fertőzést), a Janos kórház egyik vezető főorvosa volt a választott orvosom. Simán felirta a Zinnat gyógyszert, azt mondta ne bohóckodjak a tozegafonyakkal, teákkal és egyebekkel napokig, mert annyi idő alatt a fertőzés igenis felszállhat - na nem rögtön a babára, hanem a vesére - de onnantól bizony bármikor okozhat... na hagyjuk is, szedd be a gyógyszert! ;) jobbulást,könnyű terhességet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!