Másnak is volt a párjának a spermája baktériummal fertőzött?
Anti B , de ha voltál vele együtt akkor menny nődokihoz, és mond hogy a párodnak mi a panasza, biztos lehet orvosolni egyszerűen! Igen okozhat, és mindenféle fertőzést pl:hüvelygomba stb, orvosoljátok, és addig csak gumival! Sok sikert, és nyugi! Szia
Erika
Sziasztok!Spermavizsgálaton voltunk.A mennyiség, minőség jó 120 millió volt.Ezzel nincs gond csak találtak 2 féle baktériumot.
Most írt fel a doki rá egy antibiotikumot de úgy hogy konkrétan nem tudja mi a baja és a gyógyszer 1 hónapos ára 18 ezer ft-ra jön ki kb...ezért érdeklődök hátha van valamilyen természetes gyógymód.A rákszűrésem eredménye múlt héten lett meg teljesen negtív sehol egy x, p2-es lett.
Másfél éve próbálkozunk most kezdtem a második Clostys hónapomat.
A páromnak az egyik enterococcus a másiknak a nevét nem tudom délután leírom.Azt mondta a doki, hogy ez konkrétan nem ok a meddőségre:(
Lehet ezért nem estem eddig teherbe?
Szia!
Az én férjemnek is volt baktérium/ gyulladás antibiotikumot kapott( Augmentint) , és abban a hónapban már terhes is lettem. De most már 2x volt antibiotikum kúrája, de a kistesó nem akar jönni. Az utolsó eredménye Steptococcus D volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!